Kemik Koleksiyoncusu
    4,1
    Kemik Koleksiyoncusu hakkında görüşlerin ?

juve-baby
    juve-baby

28 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    geçenlerde tvde görünce dayanamadım tekrar izledim, Denzel Washingtonın resmen yattığı yerden muhteşem oyunculuk çıkarıyor..***..
    erdenizpasali
    erdenizpasali

13 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    evett bildinizz katil aslında o.. biraz tahmin gücümüzü kullanmaya izin verecek filmler istiyorum.. çok şey mi istiyorum?? başlangıç fena değil.. yahu bir angelina jolie vardı bu filmde diyorsunuz 15-20. dk da çıkıyor ortaya.. oyunculuklara lafım yok tamam angelina ile birlikte bn de en az onun kdr gerildim fakat gelegelelim senaryo fazla tekdüze işlenmiş.. Basit demiyotum yanlış anlamayın oldukça da özgün fakat kafada soru işaretleri bırakıyor.. mesela kitabı eliyle koymuş gibi bulmaları ya da katilin polisi kendine çekmek için ipuçları bırakması ve polisin geldiğini bile bile hiç önlem almaması.. yav bu katilin biraz akıllı olması gerekiyordu dedirtiyor adama.. senaryo sınıfta kaldı anlayacağınız.. filmin sonu belki kurtarır diyordum ama ne çare.. her zaman izleyiciye istediği verilmemeli.. hele de bu tarz bir filmde..sözün özü eğer SE7EN ı sevdiyseniz (aynı kabak tadı kalıyor insanın ağzında.. o mücverdi bu kızartma =) ) buyrun izleyin.. 6/10
    sedat-selim
    sedat-selim

28 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    bence izlenemsı gereken bır fılm
    ufukcines
    ufukcines

6 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    sıkmadan ilerleyen,oyunculukları iyi(özellikle danzel w.)izlenilse birşey kaybedilmeyecek bir film ama benzerlerini defalarca izlediğimiz için vasat kelimesinin karşılığı
    yenilige-dogru
    yenilige-dogru

12 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    izlenilebilir polisiye gerilimlerden...angelinenın da hatrı var.
    dijital-kalem
    dijital-kalem

20 Mart 2009 tarihinde eklendi
    İzlenmesi gereken bir film. Angelina Jolie biraz acemice rol yapmış gibime ama Denzel Washington gerçekten müthiş.10/8
    bestflasher
    bestflasher

10 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Ben bu filmi 50 kere izleyebilirim...
    birakin-gitsin55
    birakin-gitsin55

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
    izLe unut cinsinden bir fiLm...
    greenpyramid
    greenpyramid

17 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Harika bir film gerçekten..Zaten Denzel Washingtonın oyunculuk süper,Angelina Jolieyi de keşke bu tarz rollerde görsek diyorum..Polisiye sevenler kesinlikle kaçırmamalı(Hatta kimse kaçırmasın:))..8,5/10
    JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Kariyeri politik filmlerle dolu olan Philip Noyce bu gerilim filmini usta yönetimiyle yukarlara taşıyor.Uzun süresine rağmen bir an bile sıkılmadan,filmdeki bütün karakterleri olağan şüpheli gözüyle izliyoruz.
    elifozcan93
    elifozcan93

27 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    biraz sıkıcı......izlerken saatime baktım..ama bi yandanda sürükleyiciydi...
    yuzbasiyulaf
    yuzbasiyulaf

14 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Güzel bir film ortaya çıkarılmış. Senaryo güzel, oyunculuklar harika, gerilim dozu yüksek, heyecanla izlenen, sonu merakla beklenilen bir film, izlenesi olmuş..
    Demirtas
    Demirtas

15 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    Bence senaryosundaki bazı saçmalıklara rağmen yinede zevkle izleyebileceğiniz bir gerilim.
    angelusra-b
    angelusra-b

14 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    cok güzel bir film cok begendim bence herkes izlemeli gercekten izlemeye degecek bir film..
    mrs-durden
    mrs-durden

1 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    ilginç bir senaryo ancak daha güzel işlenebilirdi ya da ben çok şey umdum ve hayal kırıklığına uğradım ama çok fazla senaryo hatası vardı. yine de denzel ve angelina nın hatrına izlenir.