Çok güzel bi gerilim filmiydi şahsen çok beğendim ''katil kim,çok merak ediyorum'' cinsinden bi cinayet filmi oyunculuk her iki oyuncununda çok iyiydi izlemenizi tavsiye ederim...!!!8.5/10
Bu film angelina nın en sevdiğim filmi çok iyi bir oyunculuk çıkarmış. tabi ki oscar ödüllü denzel washington u da unutmamak gerekir. İkili çok iyi bir filme imza atmışlar özellikle bazı sahneler var ki hç ummadığınız kişi katil çıkıyor. Ve de üerinde çok düşünülmüş usta bir senaryo filmi izlenir kılıyor. 10/9
vasatın üstünde ama çok ii bir gerilim diil.izlettiriyor fakat size ipucu wermiyo ve hiç düşünmediiniz bi sürprizle film bitince brz vakit kaybetmiş gibi hissediosunuz.çok büyük umutlarla izlemezseniz ii bi film
Sıradan polisiyelerden sayılır,, ekstra hiçbirşey yok, üstüne üstlük bir sürü saçmalık, aşk ekleyelim de biraz romantik olsun romantizm sevenlere de hitap etsin demişler ama Angelina ile Denzel elma ile armut gibi, hiç uymamış. Bir de nedense hep amerikan filmlerinde vardır böyle satranç oyunu gibi cinayetler,, zaten bu başlı başına saçmalık. Sıktı artık böyle filmler