denzel in oyunculuğunu çok sevdim mükemmel oynamış ama filmin sonunu en baştan tahmin edebildiğim için hiç bi anlamı kalmadı sadece aksiyon olsun diye izledim çok kötü oldu o yüzden
Konusu sıradan olmasına rağmen filmdeki katil cinayetlerini bir kitaba göre işlediği için biraz farklılaşıyor onun dışında sürükleyici ve sağlam bir filmdi washington zaten yattığı yerden bütün şeyleri çözüyor jolie ise her zamanki gibi güzelliği ile etkiliyor.8/10
bu puanı hiö hak etmediğini düşünmediğim bir filim.süper bir konu süper oyunculuk daha ne olabilir ki bir filimden daha ne beklenirki benim çok beğendiğim ve sevdiğim filimlerden biri daha muhakka izleyin eğer polisiye seviyorsanız...
harika..insana filmi yaşatan bir film.bı filmi izledikten sonra kardeşimi bi kaç gün dışarı çıkarmamıştım zamanında.Angelina'm her zamanki gibi mükemmek aşkım benim.Asla ona bi sözüm yok.Bir kere filmin konusunu örnek alan bir çok bu tarz film var.kitaplara göre cinayet işleyen seri katiller.ama hiçbiri bu filmin yanına yaklaşamaz.
zeka ve gerilimin mükemmel bir şekilde harmanlandığı izleyenlere gerçekten çok keyif veren bir film eski bir yapım olmasına rağmen şu an piyasadaki tüm türlerine taş çıkartıyor.
tek kelimeyle süper bir film, ama puanı niye bu kadar düşük anlamadım... yani bu sadece bir filmle sınırlı değil dandik filmlerin bile yüksek puanı varken bu filme haksızlık yapıldığını düşünüyorum...
tek kelimeyle mükemmel bir film zaten angelina nın çıkış yaptığı film kurgu senaryo gizem harika yerleşmiş başında sonunu asla tahmin edemeyeceğiniz kadar güzel