aman allah’ım bu nedir böyle bir tane daha yorumum bulunuyor ama bir daha izlediğim için birkere daha yorum yazdım.ben filmlerden çok mu etkileniyorum'yoksa altıncı hisi izlediği gece ölüler gören bende başka insanlar da var mı'nasıl anlatsam harika! süper!hatta izlediğim en iyi gerilim filmi.neden haley joel osment gibi harika bir yeteneği başka iyi filmlerde de oynatmadılar bende onu anlayamıyorum.son sözüm eğer bu muhteşem yapımı hala izlemediiyseniz çok şey kaybetmişsiniz...!
iyi bir gerilim filmi.insanın tüylerini diken diken eden sahneleri var.izlemediyseniz hiç zaman kaybetmeden hemen izleyim.Film bittikten sonra bana teşekkür edersiniz.benden söylemesi.
film cok güzel.... haley joel daha 9-10 yaslarında olmasına rağmen belki en fazla 11 en güzel performansı o göstermiş geleceğin oyuncusu diyebiliriz... bence bu cocuk ilerde müthiş ödüllere layık görülecektir cünkü yetenek var... filme genel olarak bakarsak hakikaten cok anlamlı ve dram agırlıklı... tavsiye ederim...
çok güzel bi film. başta saçma bi korku filmidir diye izlemek istememiştim ama izleyince ne kadar yanıldığımı anladım.oyuncuların performansları ve şok finaliyle izlenmeyi hak ediyo
Bence Bruce Willis ve Haley’in rollerinde sergiledikleri performans harikaydı bu filmde ancak böyle oynanırdı dedirttirecek düzeydeydi film konu itibari ile de çok muazzam,1999 yılı en iyi film oscarını da american güzeline kaptırmıştı..
HİNT ASILLI AMA AMERİKALI YÖNETMEN-SENARİST M.NİGT SHYMALAN'İLK SİNEMA FİLMİ ALTINCI HİS.DAHA ÖNCE İKİ DEĞİŞİK UZUN METRAJLI FİLMİ DE OLAN SHYMALAN ASIL BAŞARISINI ALTINCI HİS'LE YAKALAMIŞ.PSİKOLOJİK GERİLİM TÜRÜNDEKİ BU YAPIM AYNI ZAMANDA DA 5 DALDAKİ OSCARINDA SAHİBİ.MÜKEMEL BİR HİKAYESİ VE MÜKEMMEL BİR SENARYOSU OLAN FİLM ÖZELLİKLE BAŞARILI OYUNCULUKLARI SÜPRİZ FİNALİYLE DİKKATLERİ ÜZERİNDE TOPLAMAYI BAŞARIYOR.SENARYOSUNU DA KENDİSİ YAZAN SHYMALAN'IN BİR BAŞ YAPITI NİTELİĞİNDEKİ ALTRINCI HİS'İ SAKIN AMA SAKIN KAÇIRMAYIN.BEN FİLME*****(ÇOK İYİ) NOTUNU VERİYORUM.BU FİLMLE M. NİGT SHYMALAN SİNEMA DÜNYASINDA BİR MARKA HALİNE GELDİ. NOT:ALTINCI HİS'İN MAKYAJ VE KOSTÜM TASARIMLARI DA HARİKA.TÜYLERİNİZ DİKEN DİKEN OLACAK.
shyamalan ismini ilk kez duyduğum ve duymayada devam etmek istediğim film...Oyunculuklar harika konu harika son harika bir harikalar filmi gerilim sahnelerine de bayıldım daha ne söylenebilinir ki..!;?
kesinlkle izlediğim en iyi psikolijk gerilim filmi film diğer saçma korkuları gibi her beş dakikada bir izleyici korkutup sonnra onlara saçma bir film izledip göndermiyor herheliyle başarılı bir film