arwen
4 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Başta önyargılıydım. Aman hayaletler aman gece gece izlenmez falan derken kendimi bir an filmi izlerken buldum ve kendimi o kadar kaptırmışım ki bir ara filmin kalan süresine baktım ve son dakikalar olduğunu gördüm o kadar güzel bir filmdi ki biteceğini görünce hüsrana uğradım.. özellikle sonu dumura uğrattı beni o neydi öyle izlemek isteyipte karar veremeyenlere tavsiyem mutlaka izleyin sonrasında iyi ki izlemişim diyecek ve belki de bir kez daha izleyeceksiniz çünkü ben öyle yaptım.☺️
açık ara izlediğim en sıkıcı filmlerden biriydi herkesin kalite kalite diye tutturdugu filme bir de ben bakayım dedim tesekkürler hayatımdan 2 saat gitti
ben bu filimed bayıldım mütiş bir şey o yüzdennn izlemeyin daptandik o yüzden yağmurun gökkuşağıa mallaşmasına sebeb olan bi film idi çünkü lanetlediğim bir film idi.ve ağlamakta iç.eriğiyoidi idi çüki ::D:Dyağmur da kaptırılan çanta giibi izleyin şu nalet olası filmiiii inş. korkarsınız....sonra da...yağmur duasına çıkınnn.
şu filme saçma berbat diyen arkadaşları anlamıyorum yaa hayatlarında film seyretmemişler yada o filmi at gözlüğüyle seyretmişler film güzel ve süüper ötesi o zamanların en büyük korku ve gerilim filmi herkse izlemeyi tavsiye ediyorum
Filmi birkaç saat önce izledim adını çok duymuştum Hatta şurda burda birkaç sahnesini izmemiştim Sonunu da bilmeme rağmen bugün oturup baştan sona izledim ve beni çok etkiledi Mutlaka izleyin ve izlettirin
Film altıncı hissi gelişmiş kişilerin nasıl bir hayat yaşadıklarını ve neler yaptıklarını gösteriyor.Fİlm mükemmeel sadece o sınıftaki sahnede mikrofon gözüküyor orada biraz önem vermemişler.Oynayan Çocuk ise MÜKEMMEL oynamış.Kendisini tebrik ediyorum.. >>>BahadıR<<<
Öncelikle filmi izlemeden önce biraz önyargılıydım. Ama çok uzun süre sonra kaliteli bir korku filmi izleyeceğimi hissettim. Film beni germeyi başardı. Ama film bazı mantık hatalarına sahip. Örneğin Malcolm eğer ölüydüyse herhangi insani faaliyetinde insanlar farketmeliydi. Ama senaryo bunu güzel kapatıyor. Çünkü kilise sahnesinde de anlıyoruz ki Malcolm sadece kendi görmek istediklerini görüyor kendi bulunmak istediği yerlerde bulunuyorspoiler: