Altıncı His

pislick07kaan
pislick07kaan

13 Ekim 2008 tarihinde eklendi
gelmiş geçmiş en çarpıcı son. psikolojik gerilim arıyorsanız doğru adrestesiniz. olağanüstü...
omer-saglam
omer-saglam

25 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
değişik bi final.güzel oyunculuklar.kesinlikle izlenilmesi gerekilen bi film 10/10
fosit
fosit

15 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
En çok beğendiğim filmelerden biri, Haley Joel Osment' ın açığa çıkmasını sağlıyan filmlerden biri, Bruce Willis e de oynadığı rol çok iyi yakışmış, Hatırladığım kadarıyla çocuğun bi lafı vardı, Görmek istediklerini görüyorlar diye,,...
bskbskbsk
bskbskbsk

20 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Ben filmden pek bişey beklemiyodum. Sonu hakkında da tahmin yürütmedim. Ama bazı yerleri dışında hiç korkunç değildi. Mesela filmin ilk 40 dk sında korku sahnesi hiç yoktu. O yüzden tam olarak korku sayılmaz ama gerilim vardı. Çok güzel gerdi film.:) Ve sonuna geldi tam bitti derken şoka girdim. Ağzım açık izledim ondan sonrasını da zaten :) Ben böyle filmleri çok seviyorum sonunda şaşırtan :) Ben sevdim,tavsiye ederim. :)
burak-thecrow
burak-thecrow

16 Aralık 2003 tarihinde eklendi
Pekçok benzerinden etkilenerek yapılmış ama tüm benzerlerinden (night sağolsun) üstür olan bir film. Ben tırsmıştım açıkçası ve etkilenmiştim de...
umcuuuk
umcuuuk

25 Aralık 2008 tarihinde eklendi
M. Night Shyamalanın yaptığın en iyi film sadece 6.his.Muhteşem bir psikolojik-gerilim!!
handanunal
handanunal

8 Eylül 2004 tarihinde eklendi
bazı saçmalıklar dışında senaryosu en iyi night shylaman filmi.korku veya gerilimden çok duygusallık ön planda..şu haley joel osment ciddiye alınması gereken bir oyuncu.
dragonfly23
dragonfly23

3 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlediğim en iyi gerilim filmi.bunun üstüne yapılamadı daha henüz.yapılacağınıda hiç sanmıyorum.
kubilay-oral
kubilay-oral

21 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Filmin finali bitirdi beni.
misspotter-2
misspotter-2

28 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ölü insanlar görüyorum repliğini o muhteşem yüz ifadesiyle aklıma kazıyan ve yaşına göre sergilediği çok büyük bi performansla beni kendisine hayran bırakan joel osment i takdir etmemek içten değilfilm bu çarpıcı sonuyla aldığı puanı hak ediyor
Selma S.
Selma S.

16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
izleme fırsatını sonunda buldum ve hakkaten ii bi film ve özellikle Haley Joel Osment hakika oynamış hatta bruce wills den bile ii diebilirm.:)konu olarak ve oyunculuk olarak çok ii film herşey tam kıvamında yani.herkese tavsiye edermm....
kriker1905
kriker1905

5 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bu filmi şişirmekten bıkmadınız mı hala?

bir gün elinizde patlayacak haberiniz olsun.

Çook sıkıcı bir filmdi filmin sonunda ise çok abartılacak bişey yoktu.Bana baştan sona saçmalık gibi geldi.

ayrıca türünün ilk örneği diyenler
Dehşetin Nefesi - Jacobs Ladder

10/10
SE A.
SE A.

25 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
Her sahnesi keyifli ve sürükleyiciydi. Film baştan sona heyecan vericiydi, sürekli merak uyandırmayı başardı. Ve final efsaneydi. İzleyin izletin :))
akorkman
akorkman

27 Ocak 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bir film. finali güzel bitmiş. benim favorilerim 6.his, diğerleri, testere 1 ve kimlik. hepsinin sonu harika.