Altıncı His

fragilegirl
fragilegirl

25 Ekim 2005 tarihinde eklendi
ilginç bi konusu var filmin.filmi normal seyrettim ama sonunda herkes gibi şok olmuştum...genç ve yetenekli yönetmenin çektiği filmler arasında en iyisi ve en çok konuşulanı
jeo-ipek
jeo-ipek

29 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
İlk vizyona girdiğinde bana sonunu hiç tahmin edemiceksin demişlerdi aman yha ne olabilir ki deemiş ve gitmiştim. Salondan ağzı açık çıktığımı kuzenim söledi sonra. Bi şeyi bide Saw'da yaşamıştım. Senaryo olarak, oyunculuk olarak ve anlatmak istediği şey olarak dört-dörtlük. Filmi baştan sona kadar izleyin sakın yarısında bırakmayın işte kefyi ozaman çıkıyor.süper ötesi bişi bu yaaa
asirap
asirap

6 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Bu filme kötü diyen bir iki tane uzaylı olmuş.Bence bu film klasikler arasında girmiş, vede kendisi alanında yeni bir katagöri açmıştır
darklake
darklake

16 Eylül 2007 tarihinde eklendi
güzel bir Bruce willis filmi ..ayrıca çocukta ii performans çıkarmış..konusu sevdiğim türden zaten..ama ben Kelebek Etkisi kadar güzel bulmadım ..9/10herkese ii seyirler:)
onurdolanbay
onurdolanbay

6 Ekim 2004 tarihinde eklendi
BU FİLM DÜNYA FİLM TARİHİNDE BİR BAŞLANGICI TEMSİL EDİYOR FİLMLERİN SONLARINDA SÜPRİZ OLDUGUNDA HERKES 6.HİS İ HATIRLIYOR DEMEK Kİ ARTIK BİR EKOL OLMUŞ 6.HİS EKOLU
ygemici
ygemici

12 Ağustos 2014 tarihinde eklendi
harika bir filmdi.fazla yoruma gerek yok.izlemediyseniz vakit kaybetmeden izleyin.
kenloach
kenloach

23 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
UYARI:FİLMİ İZLEMEYENLER BU YORUMU OKUMASIN!Ben filmi çok beğenmiştim. Ama kafama takılan Shyamalan’ın bir hatasını farkettim:Filmde bir sahne vardı hatırlayın Bruce Willis çocukla görüşmek için evine gitmişti.Çocuk geldiğinde Willis koltukta oturuyordu.Nasıl oldu da ölü olan bu adam içeri girdi zili çaldı da kadın kapıyı açıp kimseyi göremediği zaman Bruce Willis hiç bir terslik farketmeden kadınla konuşmadan içeri mi girdi'Kadınla konuştuysa kadının ona cevap vermediğini hatta onu farketmediğini anlamadı mı'Bizim gördüğümüz sahnede koltukta içeri rahatça içeri girmiş gibi oturuyordu.Bu ayrıntı dışında bütün parçalar yerine oturuyor.Filmi ablamla sinemada izlediğimde ikimiz de çok fazla gerilmiştik.
Alp T.
Alp T.

26 Şubat 2017 tarihinde eklendi
Bir psikiyatrist olan doktor Malcolm Crowe, çocukların ruh sağlığı hakkında bir çare bulma konusunda çok başarılıdır. Ama eski hastalarından birisi tarafından vurulunca Crowe, düşüşe geçer. Ama bir gün Cole adındaki bir çocuk onun ilgisini çeker ve onun sorunlarını düzeltmeye çalışır. Fakat Cole'un yaşadığı sorunlar çok daha derindir ve Crowe da bunu anlamaya çalışır.

The Sixth Sense, gerçekten de çok iyi bir film. M. Night Shyamalan, bu filmde harikalar yaratmış. Filmin her bir karesine koyulan detaylar ve senaryo inanılmazdı.

Oyunculuklar da çok iyiydi. Bruce Willis, bu filmde Unbreakable'dan sonraki en iyi performansını sergilemiş. Ama Haley Joel Osment inanılmazdı. Tüm zamanların en iyi çocuk performanslarından birisi. Ayrıca filmin ters köşesi de dahiceydi. Bütün filmin akışını değiştiriyor. Eğer izlemediyseniz, izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim. Ustaca hazırlanmış bir gerilim.

TOPLAM PUAN: 8.7/10
reedsternberg
reedsternberg

20 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
çok güzel,çok etkileyici kendine hayran bırakan bir film.mükemmel ve şaşırtıcı bir son.
_denizo_
_denizo_

18 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Finalin öyle olacağını kim tahmin edebilirdi :)
dinopis-2
dinopis-2

22 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Çocuğun ölüleri gördüğü sahnelerde insan ister istemez geriliyo. Ayrıca harika bir sonu var. Bruce Wills'in performansıyla da 10/9u hakediyor.
durukankurt
durukankurt

4 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Ne denebilir ki... Oyunculuksa oyunculuk,senaryo ise senaryo,çekim ise çekim kusursuuz. İlk sinemada izldğimde arada kız ark dönüp- nasıl oluda b.willis gbi bir oyuncu filmin başından sonuna aynı gömlekle gezer demiştim...:) azıcık yakalayabilmiştim ama yine de uyanamamıştım. Gerilim sevenler ve sinemada zeka görmek isteyenler 6.his şimdiden klasik. kaçıranların hissleri bayağı zayıfmış.
ygmrsnn
ygmrsnn

16 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok iyi,sonunu tahmin etmeniz mümkün değil,oyunculuklar harika.Mutlaka izlemelisiniz.
gskaltay
gskaltay

27 Ocak 2005 tarihinde eklendi
gelmiş geçmiş en iyi gerilim filmlerinden birtanesi...10/10
-Lord-
-Lord-

27 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Herkesi şok eden bir final...