bir televizyon dizisindeki karakter üzerinden sinema filmi çekilirse ancak bu kadar yapılabilir. arasıra güldüren espriler olsa da 5 puandan fazlasını haketmeyen bir yapıt
sırf dizinin muro karakterinin çok sevilmesi üzerine yapılan rezalet bir film :Smuro karakteri dizide polat alemdardan daha çok sevilmesi üzerine hiç düşünmeden yapılan bir türk filmi olmuş.bu film olmasaymış dizideki muronun karizması çizilmemiş olacaktı. izlerken çok sıkıyor insanı.10/2
İşte size bir fiyasko daha,ne mantıklı bir konu var,ne de insanı güldürebilecek espiri,sonlarına doğru sıkılıp sinemada uyukladığım nadir filmlerden biri olmayı başardı 10/2
Filmdeki sayın başrol oyuncunun ağzından devrim ve kapitalizm terimleri okadar çok çıkıyor ki bayılcam imdat dedim ... ama gel gelelim bunun için uğraş dahi vermedikleri saçma sapan 1.5 saatlik bir zaman..
Muro kurtlar vadisinde gayet güzel espriler yaparak güldürebiliyor ve böylece filmi izlerken ara sıra üzerimizdeki gerginliği alabiliyordu.ancak sadece sinemaya çıkınca biraz abartılı olmuş yani ölçüsü kaçmış.bence kurtlar vadisinde daha güzeldi muro.sineması ciddiyetsiz olmuş.10/5
Ben kolay film beğenen biri değilim.Kurtlar Vadisini ise hiç izlemem.Bu filmi de beklentim olmayarak, 'acaba yine ne zırvalıklar var' mantığı ile izledim ve kendi kendime utandım.Çünkü beklediğimden çok daha fazla eğlendim.Evet...Konu çok abzürt ve gerçekle alakası yok ama oyunculuklar ve diyaloglar çok başarılıydı.Yer yer kahkaha atarak güldüm.Beklentiniz sadece gülmek, sanatsal bir film izlemek değilse ben şiddetle tavsiye ederim.Benim beklentimin çok çok üstüne çıkmış bir yapım....8/10