Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine
    2,3
    Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine hakkında görüşlerin ?

dostname0785
    dostname0785

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    zevkli bir hikaye bende izlenmeli
    polyannaelmas
    polyannaelmas

13 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    vizyondaki filmlerin içinde en kötüsü, aklınız varsa gitmeyin böyle bir gaflette sakın bulunmayın benden söylemesiii
    mesut82xx
    mesut82xx

11 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    verdıgım paraya uzuldum ne oldu ne bıttı bellı degıl fılmde aklımda kalan tek sey rus kızlar oldu :) gulunecek 2 3 sahne var o kadar yazık ..
    ababy56
    ababy56

10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    hayat1mda izlediim en saçma filmdi!filmde bi mesaj yoktu!ayr1ca filmin bi sonu bile yoktu!hiç komik de dgldi!sadece iki tane espri vard1!çok kötüüüüüüüüüüüüü
    aykut050583
    aykut050583

10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    kesinlikle mükemmel bir film. o ince esprileri yakalamak lazım.
    b-prens
    b-prens

8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Herkeze tavsiye ederim. Gülmek için izlenebilecek bir film. Zaten diziyi izleyenler şüphe duymadan filme gider. Gideceklerin içini ferah tutmasını tavsiye ederim. Gidin ve gülün.
    cenkmutlu
    cenkmutlu

8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Başlarında sıkıldım ama sonra film sürüklemeye başladı.Tamam belki bir şaheser değil ama gittiğime de pişman olmadım..güzel bir yapım..
    ga-m-zeli
    ga-m-zeli

6 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    güzel bi filmdi.hani pek çok film vardır komik derler idersin ama gülemezsin ama bu film öyle dğeildi.güldüm:)
    naked-soul
    naked-soul

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    ne derseniz deyin, nasıl film olduğunu biliyorsun ne diye kalkıp gidiyorsun ki diye yüzüme de haykırabilirsiniz. evet,fazla merak başa bela!bu filme gittiğim için kendimden utanıyorum...1/10 (eksi puan olsa keşke)
    gokhanyaliniz
    gokhanyaliniz

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Bu film üzerine teröristi, devrimciyi sevimli gösterme çabası diye bir önyargım vardı ama filmi izledikten sonra anladım ki devrimle ve devrimciyle dalga geçmişler. Film komikti ama kötüydü. Eğlenmek için izlenebilir.
    misbaharikan
    misbaharikan

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    mustafa üstündağ sen mükemmel bi oyunculuk sergilemişsin çok güldüm ya film çok güzeldi bi kere filme bırakıcaksın kendini orası öle burası böle demeden izliceksin işte o zaman gülmeye doyamassınıs
    aysebusraeyuboglu
    aysebusraeyuboglu

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    2 gün önce gittim bence çok komik bi filmdi insanlar beğenmeyecem die gidip beğenmiyolar bn gitmenizi tavsiye ediyorum 10/10
    korsan3mr3
    korsan3mr3

3 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    bence tam anlamıyla hayal kırıklığı dizide sevilen bir karakter ama film hiç güzel değildi.Belki konudan biraz saçmaydı ama bilmiyorum dizide kalması en güzeli olurdu.
    ayseogretici
    ayseogretici

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Issız Adam Issız Adam dediler o kadarda abarttıkları gibi deil film sadece son 10dk o kadar fos yani bol bol cinsel içerikten ibaret müziklerde olmasa asla çekilmez!A.R.O.G tek espirilik ama çok kaliteli baya para harcamış CM bey G.O.R.A gibi gülmeyi beklemeyin...Ama Muro süperdi gülmekten kırıldık 2kere gittim gidicemde ön yargılı izlemeyin izlerseniz gülemezsiniz siz sadece kendinizi muroya bırakın:)..Sizde onun lanet olası insan sevigisinden nasipleniceksinizdir:)
    soguzkaya
    soguzkaya

31 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Bazı arkadaşlar filmde en azından mantıksızlık yoktu demiş muronun arabasının camını kırıp kırdığı yerden,arka koltuğa kızları oturttuğu sahneyi hatırlatırım