arkadaslar sakın gitmeyin diyorum hiç güzel değildi fıratmanlarındaki baz görüntüler yoktu ben onları beklerken filim bitti hiç gülemedin paranıza yazık birde 6 kişi gittit verdim paraya gercekten ilk defa bukadar acıdım
ya çok komik diyenler hangi sahnesine güldünüz merak ediyorum. kurtlar vadisindeki sahneleri daha komikti. tek kelime ile iğrenç bir film. yarısında çıkmak istedim. yanımda oturan çok var diye üşendim. :) sakınnnn .. kendinize kıymayın
En büyük sıkıntı, filmin tamamı fragmanlar ile yayınlanmış olmasıdır. Gerisi Muro nun esprileri ile güzelleşmeye çalışılmış film. Yapacak hiçbir işiniz yok ise gidebilirsiniz.
Muroya zaten beklentilerimi kısarak gitmiştim, hayal kırıklığına uğramadım sıradan, komedi unsuru çok az olan bir filmdi.Konu zaten yok 1-2 sahnede güldüm. Kamera çekimleri vs. de iyi değildi. Artık bırakın A.R.O.G la kıyaslamayı birbirinden alakasız çok uzak filmler... 10/6
eğer vadiyi izlemiyor olsaydım ve film muronun devrim ve insan sevigisi söylemiyle yola çıkarak yapılan bir film olmsaydı buna amerikan pastası komedisi die bakar güzel olmuş der geçerdim.bi kere bu film diziden bağımsız düşünülemez.çünkü dizideki sözünden ve özünden yola çıkılarak çekilmiş bir yapım.otonüs içinde bir iki cümleyle devrimden bahsedildi o kadar.gerisi faso fiso.muroyu dizide iyi insan yaptınız.filmdede iyi insan kimliğini açarak aksiyonla komedi karışımı bir devrim mücadelesi veren bir film yapılmalıydı ve sinemada yaşadıkları bi şekilde gelecek bölümlerde diziye bağlanabilir olmalıydı. k.vadisi ırak filmi gibi mesela.filmde insan sevgisi die cinsellik ve aşk devrimi çekilmiş sanki.muronun devrim aşkı cinsel komediye dönüştürülmüş.vasat bi film.
kesınlıkle kotu bır fılmdı,hıcbır kalıte yoktu fılmde,sacma sapan bı senaryo vardı ve bayaga mantıksızdı,sankı bu karekterler kurtlar vadısınde oynamamıs gıbı. ben sunu solemek ıstıyorum gıtmek ısteyen arkadaslara youtube acsınlar muronun dızıdekı sahnelerını seretsınler daha cok gulerler emınım,hemde 12 ytl lerı ceplerınde kalır. fılm yapıolar para harcamıyolar.muro,ceto,yıldırım bıde bıkac tane rus,hacı muro oldu bıttı boyle fılmler oldukca turk sıneması bı yere gıdemez.para harcamadan kolay para kazanma yolu bence olmaz bole
Belki aynı yorumu A.R.O.G içinde görebilirsiniz. Aynı şekilde bu filme de güzel hareket diyorum, ama çok güzel hareket diyebileceğim bir film değil. Ama tercih edersem A.R.O.G yerine Muronun filmini tercih ederim..Şunu da eklemek istiyorum, renkler ve zevkler tartışılmaz ama, inanın çok aşırı film izleyen birisi olduğum için kolay kolay beğeneceğim tarzda film zor çıkıyor..