gerçekten çok güzel bir komedi filmi beğenmeyen arkadaşların espiri anlayaşından şüph etmek lazım ben çok beğendim özellikle muro ve çetin arasında geçen komik diaologlar insanı gülme krizine sokuyor herkese tavsiye ederim çok güzel...
tv de denk gelip izleyenlerdenim. ne senaryo ne espriler hiç düşünülmemiş.dizideki kısımlarının 1,5 saatlik hali.ama sinemada pek olmamış. güzel hatunlar koyup, esprileri ...... derken? diye bitirmekle sinema olmuyor maalesef.4,5/10
dün tv de izledim filmi ve ne kadar akıllıca bir iş yaptıgımı anladım sinemada izlememekle nedir bu ya hangi çabayla kime niye ne amaçla çekilmiş gereksiz hakkaten gereksiz bir film...
beş dakikada yazılmış gibi bir öyküye sahip olan , film boyunca akıcılık ve en azından karakter komedisi beklerken bitiveren bir film . tabi ki herkesin zevk ve tercihleri ayrıdır ancak bu film olmamış demek zor değil . bir dizideki karakter üzerinden para kazanmaktan başka bir şey değil bu .
Bende olumsuz yorumlara katılmıyorum. Tamam, filmin ilk dakikaları biraz saçma gelebilir. Bazı mantık hataları insanı sıkabilir ama devamında film kendini göstermeye başlıyor. Dramdan öte gayet espritüel. Kadınlarla kurdukları yakınlıklar, düştükleri zor durumlar, diyaloglar yaşanabilirlikten uzak değil. Her şeyden önce Türk filmi ve izlerken şurası yapmacık olmuş hissine kapılmıyorsunuz.Her ne kadar, Dram/Politik/Suç türünde olsada filmde komedi temel alınmış. İzlerken gerçekten gülüyorsunuz. Yabancı kızlarda iyi oynamış ha.Ancak filmin sonu pek olmamış, yani yarım kalmış da devamı gelecekmiş gibi olmuş. 10/7,5
Arkadaşlar yorumlarınız okuyarak az kala izlemiycektim filmi ama son anda meraktan netten indirip izledim yani biraz abartılı bir şekilde kötüleme var yorumlarda Bence gayet güzeldi Hele filmin başındaki o Rus mzüiği müthişti ve Ve otogardaki O müziğe hasta oldum :) İzleyin bence Güzel filmdi