3,4
Fetih 1453 hakkında görüşlerin ?
28 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Öğrenci yıllarımda benzeri bir proje üzerinde çalışmayı planlıyordum. Ama benden önce davranmışlar. Takdir ediyorum! Muhteşem bir tarihe sahibiz ancak sağlam bir tarih filmimiz yok. Umarım altından kalkarlar da harika bi film izleriz.
5 Nisan 2010 tarihinde eklendi
arkadaşlar gösterim tarihi 5 mart diyor 5 nisana geldik filmle ilgili en ufak bir haber bi kıpırtı yok bilen biri yokmu ne oldu bu film iptal mi edildi acaba
4 Mart 2010 tarihinde eklendi
yönetmen yönetmen yönetmen... bu ne kardeşim allahınızı severseniz diğer yönetmenler ne yapmış şimdiye kadar, tarih filmi tarih filmi dersiniz tarih filmi çekilincede daha film çıkmadan yerden yere vurursunuz. bugüne kadar türkiye de kaç tane oscarlık film izlediniz de ben beğenmedim diyorsunuz. bu film bana göre muhteşem daha izlemeden yorum yapıyorum bakın sizin gibi, fakat ben bu tür filmleri film olarak görmediğimden yorum yapıyorum yemişim efektini de onu da bunu da bana ilk önce tarih lazım kardeşim tarih... siz gidin 300 spartalıyı izleyin beğenin, sonrada yunanlıların çekemediği youtube de binbir türlü küfür ettiği fatih le ilgili bi filmi korumayın daha beter taşlayın. bu ülke bu kafa yapısıyla bir adım ilerlemez..
12 Mart 2012 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film uzun olmasina ragmen hiç sikmayan ve aksiyonu hiç düsmeyen bir film. Damarlarinda Türk kani tasiyan herkesin izlemesi ve tarihiyle gurur duymasi gereken bir film. Böyle tarihi ve kahramanlilarimizin oldugu filmlerlerin artmasi dilegimdir.
10 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bana kalırsa bu film için yüksek bütçe lazım yinede türk sinamasında sponsorlarında hali belli. ne zaman bizim tarihimizi ve bizi doğru dürüst göstercek bir senaryo bulsalar sanki türkiyede sponsor şirket kalmıyor...
hadi sponsor oldu diyelim birazda cesaret gerek bu filmde 3 boyutlu animasyonlarda varmış bence kimse fazla bişey beklemesin...
17 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Bu Film, Son Dönem Türk Sinema Tarihinde Bir Dönüm Noktasıdır Bence, Mesela ilk Başında bir Sahne Var ki, Ülkemizde Çok Kaliteli Dini Filmler Yapılabileceğine inandırıyor insanı...Filmin Efekt ve Senaryosunda Bazı Noksanlıklar Var ve Bence Gayet Normal, ve Bana Göre Film Hakkında Yapılabilecek En Ağır Eleştiri Bu Olabilir... Beyazperde Adına Eleştiri Yapan Beyefendi Galiba Doğma Büyüme Hollywood'lu Öyle Bir Yerden Yere Vurmuş ki Filmi, Bilmeyen Zanneder ki 20 Yıldır Bu Memleket te Bu Tarz Görsel Efektli Tarih Filmleri Yapılıyor.70 Milyon Dolarlık 300 Filminde Bile Efekt Hatası Varken...Yani Eleştiriye İhtiyacı Olan Bir Milletiz Anlıyorum, Ama Zaten Bu Tarz işler Zamanla Geliştirilebilecek işlerdir, Yani Teknolojiye Muhtaç ve Onunla Gelişebilen işlerdir...Zaman içinde Gelişen Teknoloji Sayesin de, Faruk Aksoy Gibi Cesur Yapımcılar da Bu Tarz işlere Cesaret Edebileceklerdir Umarım.
Kısacası Gittim, Gördüm ve Yazdım, Netice itibari ile Ülkemin En Çok izlenen Filminin Recep ivedik Olması Beni Ne Kadar Üzüyorsa Bu Filmin Onu Geçememesi Daha da Üzecektir.
Saygılarımla..................Ahmet Turan
21 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Filmden çok umutluyum umarım güzel yapmışlardır..
19 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Beyazperde.com yazarlarının neden bu kadar sert eleştiri yaptıgını anlayamadım, arkadaslar filimin eksikleri var ama gayet seyredilebilir. Sakın kacırmayın tüyleriniz diken diken olacak ve gözleriniz dolacak.
18 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Film gayet kaliteli bir yapim fakat tarihle çelisen yerleri var. Yinede basarili bir yapim. Kesinlikle izlenmeli.
16 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Ilk önce Istanbul'un fethinin filmi çekildigi için çok tessekkür etmek istiyorum.Ancak filmin ilk yarisi tam bir felaket ikinci yarisi ise çok süper.Diyaloglar muhtesem yüzyilla kiyaslanmayacak kadar kötü.Kostümler desen o da öyle.Konu bütünlügü saglanamamis ve savas ile film kurtarilmaya çalisilmis.Karakterler fatih ve ulubatli hasan disinda hiç rolünün adami degiller.Tabii sunu da unutmamak lazim böyle bir savas filmi hollywood da 100 milyon dolarlara cekiliyor oysa bu film 17 milyon dolar butceli.Izlemek isteyenlere önerim sirf ulubatlinin surlara sancagi dikmesi için bile gidilir.Yasadigimim gurur anlatilmaz.
14 Mart 2012 tarihinde eklendi
Tam puan verdim. Eleştirilecek tarafı yok mu var, ama bu film Türk sineması için yeni bir dönemin başlanıgıcı olacaktır inancındayım. Bu yüzden tam puan veriyor ve Fatih Aksoy'un taahhüdü olarak söylediği Çanakkale filmini ve bir de benim naçizane tavsiyem Ah Bir Ataş ver türküsünün hikayesini anlatacak filmi bekliyorum.
17 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Bence Türkiye'de bu kadar bütçeyle yapılan bir film olarak çok iyi ve güzel olmuş,Faruk Aksoy ve tüm emeği geçenleri tebrik ediyorum, mutlaka gidin ve görün bu tür filmlere destek olun....
14 Şubat 2011 tarihinde eklendi
fragmanın yakından uzaktan alakası yok.inanmayın.hiçbir şekilde görüntü sızdırılmıyor.
11 Mart 2012 tarihinde eklendi
1 değil 2değil daha çok kez izlenecek bir film olmuş. helal olsun! emeği geçen herkese ama herkese. bizi çok gururlandırdırlar. biz de onlara duacıyız inş. yolları açık olsun.
25 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Çok yüksek bi bütçeyle yapılmış nadir ve süper filmlerden bu gibi filmler kesinlikle çoğalmalıdır.