Saltuksueri
29 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
Yılmaz Erdoğan'ı beğenirdim , önce kendini bitirdi , şimdi civarındakileri gömüyor , zannederim para hırsı zıvanadan çıkarttı , artık her ne sebeptense. Ha ben filmi 12 sene sonra seyretmeye çalıştım , oldumu , zannederim olmamış , ama bir şey öğrendim , Yılmaz aga 12 sene önce para uğruna cıvıtmaya başlamış. Ha pardon Mükremin abi olarakta ciddi bir kalite düşüşü vardı ama ben onu kuşak farkı zannetmiştim meğer satışlar o zaman başlamış , şimdi "gel gel millet ne alırsan 1 lira" modunda serbest düşüşe devam ediyor".
Hayatımda ilk defa dur şuna yorum yapiyim diye yer aradığım sonuçta burayı bulduğum için huzurla yazayım.Bu ne kadar kotu tipler ve bayat ve sıradan konular performans ve bu performansa ağzı açık gulen yılmaz Erdoğan acaba insanların evde aynı tepkiyi vermediginin farkindamisın. Tahamul edilemeyecek kadar kötüler. Illaki bu kadroyla böyle bir ego merakı varsa bence başarılı imajını prime timede zedelemeyip kapalı kapılar ardında yapsınlar şovlarını.
ÇGHB ekibi eğer bir film çekicekse ve bu skeçlerden oluşan bir film olacaksa neden her hafta yaptıkları bir programın ayarında bir film oluyor.Ekibin film için bütün şartları zorlayıp daha iyi skeçler hazırlaması gerekmez mi?Gerekir ama anlaşılan onlar böyle düşünmüyor.Nasıl olsa isimlerini duyunca salonları dolduracak kitle hazır,ne gerek var fazla kafa yormaya,parmak yormaya.Ben bu filmi sinemada izlemedim.İyiki de izlememişim.3/10
Tiyatro canlı izlenmesi gereken bir yapımdır. Bunu sinemaya uyarlamak tabiiki çok sıkıcı olacaktır. Bence skeçler yerine güzel bir hikaye işleselerdi daha başarılı olurdu...
bu akşam tv de görünce yine boşuna verdiğim parayı hatırladım yorum yazmadan geçemeyeceğim..berbat bir film..şu ana kadar yarıda çıktığım iki film var..biri bu diğeride yolcular..al birini vur ötekine...
çok güzel hareketler bunlar ekibi ne kadar zeki olduklarını ve ileride ne kadar başarılı olacaklarını bu filmde daha netliğiyle gösterdiler.özellikle uçak skeci elalem ne der skeçleri görülmeye değer bir başarı sunuyordu izleyiciye.bunun dışında tabi birkaç taneside konu olarak iyi seçilmemişti.bu farketmez.çünkü bu ekibi her hafta televizyonda izleyenler bu duruma alışıktır.çok emek harcadıkları bir gerçek ama kendilerini ileride daha iyi filmlerde görmek istiyoruz.bu filmde kötü değildi güzeldi ama daha farklı şeyler görmek istiyoruz gönlümüzle
Galiba Sinamaya aktarmalarını sebebi Sinemanın görsel genişliğinden faydalanmak çünkü en güzel örneği "300 Spartalı" film fragmanı... Zaten film tiyatro salonunda ki gibi yine de fena değildi 6 puan
Bkm mutfak ekibinin pek çok akıl dolu skeçini izledim, TVde severek izlediğim bir programdı ancak film bence çok başarısızdı.Gerek oyunculuklar, gerekse skeçler zayıftı
Neden bu kadar yerden yere vurulduğunu anlayamadım..
Yani Bkm mutfak ekibinden nasıl bir film bekleniyor bunu anlamadım.Tiyatrodaki komedi havasını elbette sinemaya yansıtamazlar,tiyatro ayrı sinema ayrı..Bir kere tatil teması harika işlenmiş.Tabi bu dubalar ve hıyarlı baba öyküleri hariç..
Sadece gülmek istiyorsanız Süper Ot,Recep İvedik,Felekten Bir Gece gibi çerezlik filmler izlemelisiniz.Ama bu film kesinlikle bu kategoride değil.Şu bahsettiğim 2 öykü ve disney müzikallerini anımsatan şarkıları dışında içerdiği mesajlarla gayet izlenebilir bir yapım. 7/10
sırf tuttu diye bir programın hemen filmimi yapılması lazım,buna film demek biraz zor tabi,gerçekten bir film tadında olmamış,tvdeki bölümler bile bundan daha iyiydi diyebilirim,sadece uçakta geçen bölümü beğendim