Çok Filim Hareketler Bunlar
    1,4
    Çok Filim Hareketler Bunlar hakkında görüşlerin ?

SOREL22
    SOREL22

11 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    çok filim hareketler bunlar.. Ama anlatıldığı gibi bir flim ortada haydi bundan geçtik komik bile değil yaa biraz bişiler olsun on kişi syrederse dördü bırakıp gidiyor zaten saçmalık rezalet başka birşey yok emeğe saygı ama... seyredeken sizinde gülebildiğiniz birşeyer yapsaydınız daha iyi olurdu sizin için tamamen zaman kaybı ben izledim.. ve yarıda bıraktım çok basit..vede olmasa çekilmeseydide olurdu
    kendi egonuz içinse evet başırılı çalışma ama izleyici açısından hayal kırıklığı daha başarılı olabilirdi yazık çekerken eğlenmeniz dışında başka bir durum yok izleyici açısından ( kendi fikrim tabiki )ben olsam daha iyi yapardım bu kadroyla..
    yigitt87
    yigitt87

11 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    cok guzel hareketler bunlar programını seviyo olmama ragmen bu film okdr KÖTüki anlatamam!cidden işkence gibiydi rezalet olmus cok sıkıcı sacma sapan bi film. 2/10
    bgchnn
    bgchnn

11 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    ilk defa bi filmden ara olmadan cıkmak ozrunda kaldım cnkü izleyeme dayanamadım.direk vakitkaybı. filmde hiç komik öge yok.keske "0" puan olsada 0 versem bu filme 1 bile cok
    senem-sengul
    senem-sengul

televizyondakilerden daha iyi değildi
    bizimdevlet
    bizimdevlet

10 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    &2960;&2960;&9604;&9600;:::&9829;&2960;&2960;&9604;&9600;:::&9829;film bence çok mükemmel olmasada güzeldi.beni, recep ivedike göre daha çok güldürdü.hatta 2. dahi çıkmalı.şunu belirtiyimki yorum(eleştiri-fikir) olumlu veya olumsuz olabilir.insanların gözünü korkutmaya gerek yok.sinama imkanlarından çok iyi bir şekilde faydalanılmış.2.si çıksa yine giderdim.gidin ve görün.sinamada skeç tadını yaşayın...&2960;&2960;&9604;&9600;:::&9829;&2960;&2960;&9604;&9600;:::&9829;
    casillas87
    casillas87

10 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    casus_0001 sanırım gerçekte sen filmi izlemeden bir yorum yaptın.. filmin oyuncuları bile 9-10 skecin birleştirildiğini söylüyorlar roportajlarında..

filmin televizyondaki programından tek farkı sahne üzerinde geçmemesi ve en kötü esprilerin filmde kullanılması sanıyorum..

izlediğim için gerçekten pişman olduğum ve bitsin diye yalvardığım ender filmlerden biriydi..
    tekinay66
    tekinay66

10 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Çoğunluk "berbat", "yakışmadı", "sıkıcı" gibi laflar ediyorsa kesinlikle haklılık payı vardır diye düşünüyorum. Bu kadrodan daha iyisi beklenirdi. Gitmeyi düşünüyordum ama bu yorumları ve puanı görünce içimde zerre kadar gitme isteği kalmadı. Gerçekçi yorum yapanlara teşekkürler...
    gs-polat
    gs-polat

10 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Film güzeldi ama ben tek sevmedigim elalem neder oldu öbürküler güzeldi. de elalem neder biraz sıkıyo insanı kız durmadan bir yere gidiyo ondan cok sıkıyo elalem nederi pek sevmedim bence elalem neder yerine başka skeç koysaymışlar daha güzel olurdu.Hıyarlı babanın teşke devamı olsaydı da daha eğlenceli olurdu,bide hıyarlı babadan baya bi bölüm atılmış oraları teşke atmasaymışlar
    zaferbuyuk
    zaferbuyuk

10 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    çok kötü olmuş beklenmeyecek bir performans verdiğim paraya acıdım...
    eilean
    eilean

9 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    daha iyisini yapabilirlerdi bence. tv deki skeçler bin kat güzel bu filmden
    yasemindngz
    yasemindngz

9 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    tam bi hayal kırıklığı oldu film arasında çıkmayı düşündüm komik bir film izlemek isteyenlere kesinlikle tavsiye etmiyorum
    mathilda1988
    mathilda1988

9 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Film Çoook Güzeldi!!! Bu yorumları anlayamıyorum hatta filmin ilk yarısında çıkanları hiç anlamıyorum çünkü öyle bir yerde ara veriyor ki, ara da kendimi toparlayamadım film tektrar başlayana kadar gülüyordum. Bizim sinema salonu doluydu ve herkes halinden çok memnundu kahkalar falan. ama nedense sonra bu kötü yorumları onlarda yazmıştır kesin. siz kimseye aldırmayın lütfen gidin bayılıcaksınız!! hele recep ivedik skeç filmi yapıp adi şekilde kalitesiz dizi kalitesi şeklinde çekiyorsa ve o film gişe yapıyorsa buna haksızlıktır. bu filmde çekimler için emek harcanmış çok uğraşılmış harika komik eğlenceli süper bi film!!!!
    casus-0001
    casus-0001

8 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Süper Bir Film . Kesinlikle Tavsiye Ederim .!! Önce yorum yapanlar filmi izlememiş . Skeçle alakası yok ve süper .
    erosan-2
    erosan-2

8 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    sayın beyazperde yetkilileri bu film için 0 hatta eksi puan verebilme olanağı sunar mısınız? Teşekkürler
    firedays44
    firedays44

8 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    10 tane bedava biletim olsun ve sinemada sadece bu film gösterilsin, bir kere gidersem. Müthiş kültürel ve sanatsal filmlerin yanında lafı olmaz bu filmin. Sanatı bıraktım madem güldürme hevesindeler onu başar dimi? Sözün kısası kesinlikle tavsiye etmeyeceğim bir film.