SOREL22
1 değerlendirme
11 Nisan 2010 tarihinde eklendi
çok filim hareketler bunlar.. Ama anlatıldığı gibi bir flim ortada haydi bundan geçtik komik bile değil yaa biraz bişiler olsun on kişi syrederse dördü bırakıp gidiyor zaten saçmalık rezalet başka birşey yok emeğe saygı ama... seyredeken sizinde gülebildiğiniz birşeyer yapsaydınız daha iyi olurdu sizin için tamamen zaman kaybı ben izledim.. ve yarıda bıraktım çok basit..vede olmasa çekilmeseydide olurdu kendi egonuz içinse evet başırılı çalışma ama izleyici açısından hayal kırıklığı daha başarılı olabilirdi yazık çekerken eğlenmeniz dışında başka bir durum yok izleyici açısından ( kendi fikrim tabiki )ben olsam daha iyi yapardım bu kadroyla..
cok guzel hareketler bunlar programını seviyo olmama ragmen bu film okdr KÖTüki anlatamam!cidden işkence gibiydi rezalet olmus cok sıkıcı sacma sapan bi film. 2/10
ilk defa bi filmden ara olmadan cıkmak ozrunda kaldım cnkü izleyeme dayanamadım.direk vakitkaybı. filmde hiç komik öge yok.keske "0" puan olsada 0 versem bu filme 1 bile cok
&2960;&2960;&9604;&9600;:::&9829;&2960;&2960;&9604;&9600;:::&9829;film bence çok mükemmel olmasada güzeldi.beni, recep ivedike göre daha çok güldürdü.hatta 2. dahi çıkmalı.şunu belirtiyimki yorum(eleştiri-fikir) olumlu veya olumsuz olabilir.insanların gözünü korkutmaya gerek yok.sinama imkanlarından çok iyi bir şekilde faydalanılmış.2.si çıksa yine giderdim.gidin ve görün.sinamada skeç tadını yaşayın...&2960;&2960;&9604;&9600;:::&9829;&2960;&2960;&9604;&9600;:::&9829;
Çoğunluk "berbat", "yakışmadı", "sıkıcı" gibi laflar ediyorsa kesinlikle haklılık payı vardır diye düşünüyorum. Bu kadrodan daha iyisi beklenirdi. Gitmeyi düşünüyordum ama bu yorumları ve puanı görünce içimde zerre kadar gitme isteği kalmadı. Gerçekçi yorum yapanlara teşekkürler...
Film güzeldi ama ben tek sevmedigim elalem neder oldu öbürküler güzeldi. de elalem neder biraz sıkıyo insanı kız durmadan bir yere gidiyo ondan cok sıkıyo elalem nederi pek sevmedim bence elalem neder yerine başka skeç koysaymışlar daha güzel olurdu.Hıyarlı babanın teşke devamı olsaydı da daha eğlenceli olurdu,bide hıyarlı babadan baya bi bölüm atılmış oraları teşke atmasaymışlar
Film Çoook Güzeldi!!! Bu yorumları anlayamıyorum hatta filmin ilk yarısında çıkanları hiç anlamıyorum çünkü öyle bir yerde ara veriyor ki, ara da kendimi toparlayamadım film tektrar başlayana kadar gülüyordum. Bizim sinema salonu doluydu ve herkes halinden çok memnundu kahkalar falan. ama nedense sonra bu kötü yorumları onlarda yazmıştır kesin. siz kimseye aldırmayın lütfen gidin bayılıcaksınız!! hele recep ivedik skeç filmi yapıp adi şekilde kalitesiz dizi kalitesi şeklinde çekiyorsa ve o film gişe yapıyorsa buna haksızlıktır. bu filmde çekimler için emek harcanmış çok uğraşılmış harika komik eğlenceli süper bi film!!!!
10 tane bedava biletim olsun ve sinemada sadece bu film gösterilsin, bir kere gidersem. Müthiş kültürel ve sanatsal filmlerin yanında lafı olmaz bu filmin. Sanatı bıraktım madem güldürme hevesindeler onu başar dimi? Sözün kısası kesinlikle tavsiye etmeyeceğim bir film.