Çok Filim Hareketler Bunlar
    1,4
    Çok Filim Hareketler Bunlar hakkında görüşlerin ?

nisalisa
    nisalisa

18 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    ilk başta sahil çekiminde filme ersinin girmesiyle (bayat espirisiyle) filmin tadı kaçtı.. ve bianda koptu film.. Ersin haricinde çok daha yetenekli oyuncular var. hıyarlı babadada zerre gülmedim..konusu yanlış seçilmiş..parça parça güzel konular yakalanmış ama seyirciyi doyuracak kadar derin işlenememiş görünüyor..
    sdesticioglu
    sdesticioglu

18 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Bu ne yav..Ne tırt bi film dicem filme benzemiyor..1 vercem ama fazla gelir bu puan..
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

13 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    İnsan biraz gülmek istiyor! TV deki güldürme potansiyeli yoktu maalesef filmde.
    ijjet
    ijjet

15 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    evde bilgisayardan izlemek için güzel bir film ersin üzerinde gereğinden fazla duruluyor bence bkm de çok daha yetenkli gençler var5/10
    Ekrem Doydu
    Ekrem Doydu

15 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Filmi dün akşam izleme fırsatı buldum.. 'Tv de daha güzel skeçleri vardı' yorumuna bende katılıyorum. Ama ilk başta söylenildiği gibi sinemanın imkanlarından yararlanmaya çalışılmış bir film olmuş. Filmde denirmi onuda bilmiyorum tabi :) Sonuç olarak kesinlikle sinemada izlenilecek bir film değildi iyiki gitmemişim diyorum ve 10 üzerinden 6 veriyorum..
    OnRDream
    OnRDream

5 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Garip, konusu olsaydı keşke.
    Majör-2
    Majör-2

2 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Hakikaten felaket bir film...Skeçlerin derlenip film yapılmış hali diyebilirim.Bir sinema filmi ile alakası yok.Birbirinden çok kopuk sahneler, üstelik komik de değil...5/10
    MAKNBC
    MAKNBC

28 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Rezalet...
    han66
    han66

27 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    herkes çok kötü diyor ama nedense ben çok iyi olmasa da iyi buldum iğrenç denecek kadar da kötü bir film değildi 10/6
    velnmt
    velnmt

25 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Çok başarısız buldum. Bir film olarak eleştirmek bile haksızlık olur. Çünkü film değil. Film tadı hiç yok. Kendi formatından bile kötü olmuş. 'Çok filim hareketler' sadece. Az biraz eğlencelik. Yorumcuların da belirttiği gibi tiyatroda seyircinin tepkileri, gülmeleri de olmayınca ortaya iyice kupkuru bir şey çıkmış. Bir çılgınlık yapıp İvedik gibi seriye bağlamazlar inşallah. Neşeli Hayat başarılı bir başlangıçtı oysa. Bunda çok geriye gitmişler. Yazık olmuş. Üzgünüm puan verecek bir şey bulamadım. 10/0
    Burakrises
    Burakrises

18 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    filmdeki oyunculuk programdakinden çok daha berbattı :( örnek derseniz ilk sahnelerde büşra nin diyalogları güldürmek amaçlı yapılmış ama gerçekten kötü olmuştu. 'Berkay bana bakmaz,banamı bakıyor vallahi ay vallahi bana bakıyor Berkay bana bakıyordu... ve konuşmalarımız birdaki diyalogta' vb saçma sapan şey yapmışlar :( ersinin alaxender rybak taklıdi filmi bıraktımama sebep oldu neyseki bilgisayarda izliyordumda ileriye aldım öle devam ettim filme. sırf para kazanmak için yapılmış bkm mutfağın başka bir yüzünün olduğunu gösterdi filim bize (gerçi neresi film onuda anlamadım). ne sinemasına gidebildim nede dvdsini alabildim filim gerçekten ama gerçekten hoşuma gitseydi dvdsini alıcaktım ama şu durumda vcdsini alabilirim. Durun bir dakika tabi ya bu filmin vcdsini çıkarmadılar sadece dvdsi çıktı burdan bile filmde para tuzaklarının olduğunu anlayabiliriz. 10/0(1)
    Ayaz
    Ayaz

16 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Televizyondaki tat hiç yoktu.Ayrıca televizyonda ki tiyatro tadı seyircinin gülme sesleri çok şey katıyor.Uçak bölümü güzeldi.Hıyarlı Babaya çok gülerim hiç gülmedim filmde.
    nskmourinho
    nskmourinho

12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Gayet başarısız bir film olmuş.Bkm ekibi filmin ne olduğunu anlayamamış sanırım.Filmi izlemeyen arkadaşlara burdan tek tavsiyem sakın izlemesinler.Kopuk kopuk sahnelerle harmanlanmış anlamsız bir kalabalık. 3/10
    AstalaVista
    AstalaVista

12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    sinemada izlenecek kalitede olmadığı baştan belliydi zaten.. bekledim bekledim ve en sonunda ev ortamında izledim.. Gayet güzeldi300 günübirlikçi fRagmanı çok iyiydi :)
    0qulcn
    0qulcn

12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    olmamış ya . buram buram para kokuyo film