ramizdesica
11 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Filmle alakası olmadığı zaten başından beri belli konusunu eğer okuduysanız skeçlerden oluştuğu yazıyor hepsi de birbirinden komikti midem ağrıyana kadar güldüm,eğlendim yani sinemadan mutlu ayrıldım hoş vakit geçirmek için ideal bir seçim 10/6.5
Neden kızıyorsunuz anlayamadım. Bu bir film değil diyorsunuz. Zaten adamlar isminde FİLİM yazmışlar...Ya da şöyle de denilebilir. Adamlar bizimle dalga geçmek için ne FİLİM çevirmişler be a !
Şimdi ne yazılabilir bu yapım hakkında..?Dikkat edin film demiyorum 'yapım'..Yapmışlar bir şeyler sürmüşler beyazperdeye..Sadece, uçak skeci cidden iyi olmuş fakat onun da tv dekilerden bir farkı yok..Sonuç olarak Eserin de dediği gibi, sadece teknoloji faktörü.. Tv de gördüklerinizden başka bir farkı yok..
işte türk sinemasının yapabileceği en üst düzey film bu...ileriye gidemez...gitmeside beklenemez zaten.tamamen ticaret tamamen siyasi...bu filmi sinemalara koymak bile boş yere yer işgali olur.
BKM mutfağın her bölümünü izliyorum.. sinemasınada gidecektim.. fakat burda yazılanları görünce gitmekten vazgeçtim.ama bnce okadarda kötü bir film değildir diye düşünüyodum
Filmi birkaç ay önce sinemada izledim.Bkm Mutfak ekibi Kanal Dde yayınlanan çok güzel hareketler bunlar da çok daha başarılı performans sergiliyor.Filme gelince ; 6/10 veriyorum.Daha iyi olabilirdi.
Bu BKM oyuncuları tiyatroda iyi işler çıkarıyordu sinemada da güzeldir heralde diye gittim ama gittiğime bin pişman oldum. Ticari kaygılarla çekilmiş bir rezalet. Yakışmadı Yılmaz abi yakışmadı...