4,6
Yedi hakkında görüşlerin ?
4 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Harika bir film9/10
25 Eylül 2009 tarihinde eklendi
90ların en iyi 5-6 filminden biri. efsane bir film
30 Kasım 2009 tarihinde eklendi
bu filmin senaryosunu yazan adam normal bir insan olamaz....
13 Nisan 2010 tarihinde eklendi
sonu çok manyak filmin bütünü de gzl
26 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Senaryoyu okuyunca spoiler gibi zaten neyle karşılaşacağınızı bildiğiniz için fazla ilgimi çekmediydi devamlı övüldüğü için izleyeyim dedim genelde filimlerin dublajsız halleri daha iyi olur ama bazen bu filimdede olduğu gibi dublajlısı daha iyiydi. Neyse filimin başı hep cinayet mahalleri gösteriliyor ve hiçbir heyecan yok tarantino filimlerini hatırlatan bir sürü diyalog hiçbir aksiyon gerilim yok. Filmin sonuda sönük bir şekilde bitiyor sadece vermek istediği mesaj etkiliyor sizi.

Brad pittin oyunculuğunu hiç beğenmedim hele o son sahnedeki inandırıcılıktan eser yoktu yapımcılarında etkisi olabilir bunda. Morgan freemanın oyunculuğu filmi biraz olsun kurtarıyor. Ve tabiki kevin spacey verilen rolü 10 dakkada olsa güzel bir şekilde hakkını veriyor. Keşke izlemeseydim diyebileceğim bir filim. 5.5/10
28 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Finali hariç sıradan sayılabilecek bir film. Bu denli abartılmasının nedenini oyuncularına bağlıyorum. Benim için sıradan bir film. Hatta Kevinin çıkacağı sahneyi beklemesem sonunu bile getiremezdim. Kevina 10, bu filme 6.
21 Şubat 2012 tarihinde eklendi
benim için klasiktir en yukarilardadir. Sonu bu kadar etkileyen ,oyunculugun konu ayrintilarinin kendine has uslupla anlatildigi çok nadir filmlerdendir.
10 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
O zamanki durumlara göre iyi bir prodüksüyon ve kaliteli bir senaryo. Oyuncular hakkında bir şey demeye gerek yok.
28 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Film gerçekten atmosferi ve yarattığı gizemsi havasıyla seyirlik bir şaheser.Fakat filmin beni pek etkilediğini söyleyemem.Gerçek bir polisiye klasiği ama daha fazlası değil.imdb puanının kasıtlı olarak şişirildiğini düşünüyorum. Bundaki en büyük etken oyuncu kadrosu ve isim yapmış bir yönetmenin elinden çıkması.
12 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Film biter bitmez beraber filmi izlediğiniz kişinin yüzüne bakın ağzının açık kaldığını göreceksiniz...
4 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Filmi 3 kere izlemeye çalıştım 3ün de uyuyakaldım o kadar agır bir film artı cinayet işleniyor ama polisler iş yapmıyor dedektif iş yapmıyor katilin kendisi teslim oluyor teslim olmasına rağmen dedektifin karısını kesmiş oluyor falan filan zaman kaybı
15 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
yedi gerçekten bir fenomen...senaryosu-kurgusu-oyuncuları tam anlamıyla bir klasik...kaç kere izlediğimi inanın bilmiyorum..izlemediyseniz kesinlikle ama kesinlikle izleyin derim
14 Aralık 2005 tarihinde eklendi
bence vasat bir film. ilginç sonu olmasa insanları uyutan bir ninniden farksız. bu filmi testereyi seyrettikten sonra seyrettim. kesin bir görüşüm var. testere çok daha güzel...
10 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film.İlk dakikasında son dakikasına kadar heyacan ve merak içinde izlediğim bir fimdi.En iyi yönü son 5dk düğümü bu kadar geç çözmeleri harika olmuş.
18 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Şu filmi hiç izlememiş olmayı o kadar çok isterdim ki..
Eşsiz bir şaheser.Morgan ve Brad muhteşem bir iş çıkarmış.