4,6
Yedi hakkında görüşlerin ?
5 Aralık 2021 tarihinde eklendi
Öncelikle uyuşuk uyuşuk izlememeniz gereken bir film. Yoksa ipin ucunu kaçırabilirsiniz. Freeman ve pitt olağanüstü oyunculuklar çıkarmış ortaya. Film sadece polisiye filmi değil, bir dram, bir aksiyon, bir felsefe ve ders çıkarabileceğimiz sahneler barındırıyor. İzlemenizi tavsiye ederim.
4 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
morgan freemana bir kez daha hayran kaldım..nefesinizi tutarak izleyecğiniz bir film kesinlikle...
27 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Gelmiş geçmiş en iyi 'seri cinayet' konulu film.
19 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Se7en, kendi tarzının tartışmasız lider filmi... Ancak filmde daha ilk göründüğü karede (ki kapısının önünde bekleyen iki dedektife ateş ettiği sahnedir) bizi koltuklarımızdan fırlatan ve bence filmin 3 önemli aktöründen biri olan Kevin Spacey'in oyuncular listesinde isminin bulunmaması, bilmiyorum hayranlarının ne kadar dikkatini çekmiştir!..
Se7en, kesinlikle tekrar tekrar seyredilmesi gereken ve testere gibi filmlere ilham kaynağı olan bir başyapıt...10/9
12 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bu filmin neden bu kadar abartıldığına hala aklım ermedim.Sıradan bir polisiye filmi.Öyle çok abartılacak bir oyunculukta yok filmde.yani bu film 10/5
9 Aralık 2005 tarihinde eklendi
ne inanılmaz bi kurgudur bu
seneryasunun vuruculuğu
görüntülerdeki filmi anlatan karamsarlık
bence tek kelimeyle mükemmel
3 Eylül 2006 tarihinde eklendi
tek kelime ile anlatılmk istenilse mükemmel. bundan baska bir sey ile daha kısa anlatılamaz. david fincher yine mükemmel bir iş çıkarmış. az film yapan bir yönetmenin de kötü bir film yapması beklenemez. ellerine sağlık.
26 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Uzun bi film ama izlediğiniz zamana değer. Filmin akışı o kadar sürükleyici ki zaten zaman umrunuzda bile olmuyo. En sevdiğim ve geç izlediğim için kendime kızdığım filmlerden.
28 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bence filmin sonu söylendiği kadar şaşırtıcı değil.. en azından beni şaşırtamadı..
28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğin en iyi filmlerden birisiydi..çok başarılı...
20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
izlediğim ennn sağlam filmlerden biri. herkesin izlemesini öneriyorum.izlememiş olanlar::hemen izleyinnnn kacırmayın bu filmi..
31 Ekim 2018 tarihinde eklendi
en iyi 100 film içinde yer alıyor. bense düşünüyorum istanbul kırmızısı mı yoksa bu mu daha kötü diye. izlemeyen varsa izlemesin. çok çok çok kötü
6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bnde buradaki yorumlardan ve aldıgı puandan etkilenerek filmi izledim ...şaşırtıcı sonu oldugunu da düşünmüorum ....bu gibi piyasada 1 düzine film war .... filmin tek güzel özelligi akıcı olması insanı gereksiz ayrıntılarla bogmuo 8/10
18 Ekim 2005 tarihinde eklendi
Bana göre sinema tarihinin gelmiş geçmiş en iyi beş filminden birisi.Yönetmen desen adamın diğer filmerine bakmak yeterli (oyun,dövüş kulubü,panik odası)oyuncular,senaryo,kurgu herşey muazzam.Yok yok.Tek sorun türkiyede Dvd'si olmaması.bulan varsa söylesin plz.
29 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Fincher'ın manifestosu gibi... The Game ve Fight Club filmlerini önceden haber veriyor sanki. Bence ölmeden önce mutlaka seyredilmeli