4,6
Yedi hakkında görüşlerin ?
1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
brad pittin oyunculukta tavan yaptığı film. senaryo kusursuz, her dakikasını soluk soluğa izleyeceksiniz.
29 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Ewt film oldukça güzel ama şöyle bir sıkıntı war.
Herşeyi önceden tahmin edebiliyorsunuz ya da bu benim için böyle oldu.
Fotoğrafçının aslında katil olduğunu, o kutudan karısının çıkacağını bunları izlerken bir bir söyledim. Sanırm bu anlamda pek başaramamışlar ama çekimler, büyülü hawa, sürekli cinayet işlencekmiş sezgisi iyi werilmiş.
10/8 le yorumlayabilirim.
6 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Karanlık atmosferi, oyunculukları, senaryosu, ders niteliğindeki finali ile sinema iyi ki var dememe neden olan başyapıt.
17 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Şarap misali yıllandıkça kalitesi artıyor adeta...

Karar verin Av mısınız? Yoksa Av cı mı?
1 Nisan 2008 tarihinde eklendi
filmde en etkileyici oyunculuğu başta kevin spacey göstermiş...Zamanına göre sonu kült film kategorisine girecek kadar etkileyici film olmuş.. filmin konusu zaten harika...ve etkilendiğim filmlerden birisi....
15 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Hayal kırıklığı benim için. Kaç sefer başladım bitiremedim. İnat ettim bitirdim. Ama ne bileyim sarmadı. Bu puanı hak etmiyor. Çok ağır ilerliyor bir kere. Sonunda Miles in karısı ile ilgili olacağını ben anladım. Öylede oldu spoiler:
[spoiler
4 Mart 2007 tarihinde eklendi
filmin finali müthiş hele ordaki pitt in bakışı şahane olmuş herkese tavsiye ederim en az 20 sefer seyretmişimdir finalini ama hala sıkılmadım
23 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
Zamanı için belki iyi bir gerilim suç filmidir ama günümüz için kesinlikle değil. Sıkıcı ve ağır.
-- Kevin spacei iyiydi. Morgan overrated.
31 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
çok harika bi film özellikle finali çok dikkat çekiyor.açıkçası bu benden mi kaynaklanıyo bilmiyorum ama film bitti aklımda bazı soru işaretleri kaldı. en az 15 dakika düşündüm ve bazı şeyleri farkettim.demek istediğim kurgu süper yapılmış.tebrikler 10 üzerinden 9 rahatlıkla alır
3 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
kendi tarzunda 1 numara.
katilden nefret mi etmeli yoksa ona saygı mı duymalı insan çelişkid ekalıyor.gervekten mükemmellll
25 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Son 20 dakikasına kadar sıradan bir gerilim filmi gibi ilerliyo fakat o son 20 dakika filmin başyapıt olması için yettiyo hatta artıyo bile ''Kuzuların Sessizliği''den sonra yapılmış en iyi gerilim günümüze kadar sadece ''Testere'' Kıyısından geçebiliyo.
19 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bu filmle ilgili olumsuz fikirler ne kadar gerçekçi olur acaba.senaryo-yönetmenlik-oyunculuk zirvede.set tasarımları ve görüntü yönetmeliği mükemmel.müzik ve jenerik tersten akarken ki şarkı süper.
filme gelirsek,neredeyse tüm film boyunca yağmur yağıyor.sanki yağmur john doe'yle beraber şehri temizliyor gibi.filmin hangi şehirde geçtiği de belli değil.ama nedense akla hep new york geliyor.tüm pisliklerle(suç oranı-kapitalizm) bu şehrin akla gelmesi şaşırtıcı değil bence.filmin ana karakterlerinden somerset(freeman)'in john doe'ya yaptığı temizlikten dolayı sanki saygı duyması ve kafasında mills(pitt) gibi yargılamaması da şaşırtıcı değil.o da şehirden ve yarattığı pislikten nefret ediyor.
bu filmi diğerlerinden ayıran en büyük özellik herhalde perdede hiç cinayet göstermeden bu kadar etkili olabilmesi.hele finali mills gibi seyircide de sağlam psikoloji bırakmıyor.bütün karakterler ve seyirciler için "cehennemden aydınlığa giden yol uzun ve zorlu" oluyor.10)
4 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bu film gerçekten harika bi anket yapılsa 100 kişiden sadece 1 kişi çok kötü der o da demiş zaten. bir film kült safhasına bedavadan ulaşmaz. filmde heyecan son dakikaya kadar sürüyor ve tabii ki ilginç son .
Brad +morgan=so good:)
23 Eylül 2006 tarihinde eklendi
yine spacey ve freeman morgan freeman ın rol aldığı ve kötü olan bir film hatırlamıyorum.spacey e daha önce de yazdıklarım gibi söyleyecek söz yok.gerilim macera severler için kaçırılmayacak bir sinema şöleni olabilir.
5 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Bir Morgan Freeman klasiği...
kesinlikle izlemelisiniz..hele o son muhteşem bir bitiriş darbesi.. :) :)