4,6
Yedi hakkında görüşlerin ?
26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bence bulunca alın diyeceğim bir film.heyecanlı ve sürükleyiciydi;)
23 Eylül 2008 tarihinde eklendi
çok fazla bi beklentiyle izlenmediği sürece güzel bi film
17 Ekim 2008 tarihinde eklendi
filmi izlerken büyük bi ihtimalle david fincher ın yönetmenlik kalitesini fark edeceksiniz.filme gerilimi çok güzel vermiş gerçekten.oyuncluklar zaten çok iyi.brad pitt de iyi performans çıkarmış gerçekten.
10/9
21 Ekim 2008 tarihinde eklendi
diyecek pek bişey yok izleyin ve görün..kısa da olsa kevin spaceyin performansı çok iyiydi..
23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
eğer bu filme kötü falan diyorsanız o andan itibaren film izlemeyi bırakabilirsiniz
30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar herkes bradd pitt morgan freeman filan diyor ama Kevin Spaceyden bahseden hiç yok.Bence onun yaptığı rolü ne bradd ne morgan yapabilirdi.Lütfen emeğinin hakkını verelim.Filmi klasikler arasına sokan bence Kevin Spacey ve bradd pittin mükemmel final sahnesidir...
23 Mart 2009 tarihinde eklendi
harika bir film. tam bir klasik.
8 Kasım 2009 tarihinde eklendi
bu puana şaşıyorum gerçekten... puanı için izledim ama hayal kırıklığı yaşadım diyebilirim..

1995 yılına göre sonu tahmin edilemeyecek ilginç bir film olabilir.. ama ben şimdi izlediğim için çok çok sıradan bir son ve çok çok tanıdık bir hikaye..

seri katil ve maceraları..

5/10
10 Kasım 2009 tarihinde eklendi
efsane yönetmen david fincherden kendine has tarzi stiliyle bir klasik film daha. heyecanli, sonu ise müthis biten bir film. 10/10
10 Kasım 2010 tarihinde eklendi
yedi buyuk gunahmukkemmel oyunculuk ve isleyis....10-10,,,
7 Şubat 2011 tarihinde eklendi
tek kelimeyle HARİKA
19 Haziran 2021 tarihinde eklendi
TAM BİR BAŞYAPIT!
Senaryo, olay örgüsü, oyunculuklar her şeyiyle muhteşem. Finalini asla tahmin edemezsiniz. İzlerken ağzınız açık kalacak.
13 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Oldukça ilgi çekici bir hikaye ve alışılmışın dışında bir son.
19 Aralık 2007 tarihinde eklendi
çekilen mekanların karanlık ve şehirin sürekli yağmurlu olması filme ayrı bir hava katmış.sonu muhteşem.izleyin ...
14 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Kutunun içinde ne olduğunu merak edenlere, kutunun içinde kültlük var kardeşim. Harika bir polisiye.