2 milyon doları resmen yakıp küllerini de resmen denize atan bir yapım :(yahu insan bir şey uydurur onuda ajan silahı diye seyirciye sunar seyircinin ajan filmlerinden beklediği budur he sakar ve birazda salak bir ajansa o silahları yanlışlıkla gereksiz yere kullanır ve biz ona güleriz olay budur tamamen yanlış yönetmen hatası oyuncular iyiydi ama hal ve tavırları rezalet
Sinema adına en kepaze film nasıl yapılır? Bu sorunun cevabını bulmak benim için hobi haline geldi.En berbat olanını kim yapmış olabilir acaba'Uç noktaları bulmak açısından bu tarz yapımlar ilgimi çekiyor.Sağolsun bizim sinemacılarımız bu konuda yeterli malzemeyi sağlamakta çok mahirler.Bir filmin her saniyesinde saçmalamanın da bir yetenek olduğunu düşünüyorum.Kötü değerlendirmeninin bile iltifat olacağı filmler kategorisinde listeye aldığım Süper Ajan K9 beklentilerimi kesinlikle karşıladı.Bu konuda benim gözümde zirve adaylarından biri olduğunu itiraf etmem lazım.Filmde katkısı olan yönetmen,senarist,oyuncu vs. her kimse eğer herhangi bir anının komik olduğunu düşünüyorlarsa bu da ayrı bir inceleme mevzusu.Bir kez daha anlaşıldı ki maddi imkansızlık söylemleri falan hikayeden ibaret; bizim -Kemal Sunal filmlerini bir yana koyarsak- dram dışında başarılı film yapmamız genlerimize aykırı.İki milyon dolar bütçeyle bir fecaat ortaya çıkaran ve bu filmi sinemamıza kazandıran herkesi gönülden kutluyorum.Puanım 0,00...1/10
En sonunda böyle olacağı belliydi...Bu filme kötü demek bile iltifattır,bu film bile denemeyecek görüntü kirliliği Türk Sinemasının düştüğü noktayı haykırmaktadır...Ya bırakın sinemadan anlayan birini içlerinden aklı başında biri çıkıp biz bir şey yapıyoruz ama ne yapıyoruz demez mi?Yazık tek kelimeyle yazık...
ben hayatımda böyle rezalet bir şey izlememiştim allah aşkına yalvarıyorum bu filmin yapımcı senaristi oynayanları neden böyle bir şey yaptıklarını açıklasınlar çarçur edilecek paraları mı varmış bir öğrenelim nolurrrrr
benim anlamadığım bu insanlar bu filmi çekerlerken hiçmi düşünmüyolar bu film tutmaz die..oturup kendileri izlediğinde hiçmi içlerinden geçmiyo ya biz ne idiğü belirsiz bi film yapmışız die..rezalet
Bu kadar iğrenç bir film olamaz, maskeli beşler falan filan izlendi diye resmen insanların parasını sömürmek için yapılmış bir film, bu kadar enayi yerine koyulmamamlı insanlar filmde oynayan oyuncular da gözümden düştü. gülmeye gidip acaip sıkıldığım ve kendimi enayi hissettiğim bi film oldu, cok yazık,yazık oldu paralama zamanıma bi de üstüne sıkıldım izlerken,