igrennççç tek kelimeyle sadece bayramda millet sazanlık yapıp gıtsın dıye cekılmıs bır sacmalık evet bız kuzen kurbanı olarak gıttık verılen paraya yazık ama anlamadıgım bu fılmı nasıl cektıler ya ınsan utanır bıraz bır sorgular ya sadece fılm olsun dıye fılm cekılmesı,fılme ayrılan butceye yazık daha iyi degerlendırılebılırdı halen daha gıtmek ısteyen varsa gıdın paranızla rezıl olup cıkın salondan iyi seyirler:)
Film son derece kötüydü. Öyle ki ilk 15 dk. sonrasında salondan çıktık. Amerikan tarzı özentisi espriler, erotizm ile karıştırılıp güldürülmeye çalışılmış. Çok ama çok kötü. Zamanımızı harcatmadık ama bilet parası üstüne soğuk su içtik.
malesef ve yine malesef diyorum hiç zevk almadım çok absürt olmuş aptalca şeylerden hoşlananlar gitsin sadece gülmek falan istiyorsanız yanınızda bi arkadaşınızı götürün sizi gıdıklasın yoksa pek gülemeyeceksiniz...
berbat hiç güzel olmamış dıyen arkadaşlar daha iyisini sizler yapında izleyelim o zaman burda 2 tuşa basıp eleştirmek kolay bi film sizlerin gözüne ne kadar basit görünsede sonuçta bi emek var ama sizin bu emege saygınız bile yok
film boyunca içeri girerken verdiğim para gözümün önünden defalarca geçti...hani en azından bi sahne adam gibi olsa da gülsem dedim ama nafile..zaten mynet bile beyazperde nin ana sayfasından kaldırmış :)
arkadaşlar aslına yorum yazmıycaktım bu filme ama sizleri uyarmak için yazma gereği duyuyorum kesınlıkle zaman kaybı gittiğime bin pişman oldum merak dahi etmeyın okk:))
sinemaya gitmek isteyenler için bu filme gitmeyin diyebilirim.oyunculara bakıp filmin güzel olduğuna inanmayın hiç bir zaman.bu filmde bana göre öyle heleki bir kaç sahne var rezalet.bence bu film sınıfta kaldı.görsellik yok komedi tarzında ama sahnelerin saçmalığından gülmek aklınıza bile gelmeyecektir.
Ya neden boyle filmler yapıyolarki hiç amacsız sadece 250.000 i hedefleyen ve gelişmelerden bihaber sadece filmleri alay konusu yapan filmler ve yine Turk filmi bence bunlarla bi yere varamıycazççç
bir film cengiz küçükayvazla,didem erol ve melih ekenerle nereye kadar gider salih kalyon ve erdal tosun na yazık olmuş bence başlı başına zaman kaybı vakti bol olanlar için
Cengiz Küçükayvazın varlığı bile flime bişey katamamış. Birinci bölümde flimde güzel bişeyler olacak diye bekliyorsunuz, ikinci bölümde o güzelliği bulamayınca bitsede çıksak diye uyuyorsunuz. Emeğe saygı duyulmalı ama saygıda karşılıklı. Flim yapmak için flim......