böyle bir film olacağını bilseydim sinamaya gitmezdim.rezalet ve felekat yazıklar olsun ya.türk sinaması hiçbir yere gelemez arkadaşlar tabi böyle kadrolarla başka sözüm yok ............
Su anda Turkiyede en cok seyredilen ilk iki film gercekten Aktutun karakoluna yapilan saldiri kadar uzdu beni. Bu filmi kim seyrediyor? 12-18 yas arasi genclerimiz. Ve bu yastaki genclerimiz bu kadar mi zevksizler? Bu kadar mi arastirmaktan uzaklar? Nasil bu filmlerden keyif alabiliyorlar? Ben o yastayken asla boyle filmlere gitmedim. Ulkemizin geleceginden umitli olan arkadaslarima bir daha dusunmelerini oneriyorum. Ve lutfen bunu degistirmek icin elinizden geldigince mucadele edin. Hepimize gorev dusuyor.
Bu filme daha gitmedim ve gitmeyi de düşünmüyorum.Daha fragmanlarından belli ne kadar kötü bir film olduğu.Aynı tür filmleri yapmaktan sıkılmadılar mı daha?!
Yaaa aslında bence Türklerin direk olarak film çekmeyi bırakması gerkiyor çünki bir tane bile güzel yapımımız yok ki!!!Son derece basit,son derece uyduruk filmlerle sadece kendi cebini dolduran bir yapımcı sürüsü var bu ülkede ne yazık ki!
(sözüm bu filmi ve beğenenlere) yha sizin bir filmden ne kadar anladığınızı merak ediyorum esprimi içinde espri yok ki sadce yapmaya çalışmışlar.emek konusuna gelince madem emek harcıyorlar biraz daha emek ve para harcayıp (sdace her filmi beğenelere değilde) iyi sinema izleyenlere hitap eden bi film yapsaymışlardı keşke nese yha sizin gibiler oldukça türk sinemasının bu tür filmlerinin asla sonu gelmez size
arkadaşlar bu film muhakkak recep ivedik gibi filmleri sevenler için muhteşem bi film olacaktır ama ben gerçek sinema seyircisine böyle filmlere gitmemelerini tavsiye ediyorumm.Lütfen sadece ticari çıkarlar için yapılmış içinde hiçbir sanat öğesi olmayan garip filmelere gitmeyin
Ya kötü eleştiri yazanları eleştirip bu filmde emek var diyen arkadaşlara;o zaman her filme gitmek lazım nede olsa emek var ama şunu unutmayın ki bizim verdiğimiz parada da emek var!!!
walla bnce de saçmalamışsınız biras film tek kelimeyle şahaneydi ya gülme krizine girdim filmi izlerken gerçekten süperdi bi daha gitmeyi düşünüorum belki komik filmleri sevmio olabilirsiniz ama filmin hakkını yemeyin yane film komedide birinci bnm için recep ivedikten bile daha iyi:D
Bu ve benzeri filmler onbeş yaşaltı çocuklar gitsin diye,kolay yoldan para kazanmak için yapılıyor.Ortaya kötü film çıkmış,seyirciye kaliteli bir film sunulamamış hiç sorun değil!Sonra da 'Türk sineması niye gelişmiyor?'