albayrakmurat69
7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar bu şey hadi filim diyeyim içimden gelmiyor filim demek irenç ötesi bişiydi.sakın gitmeyin ben giden paramamı yanayım yoksa zor dayandıgım yirmi dakikamamı..kendimi dısarı zor attım.temiz hava gelince kendime geldim okaday baydıki beni resmen midem bulandı saygılar..
2 kelimeyle filmi acıklayabilirim...Fiyasko..Rezalet..Bırakın allah aşkına cengiz gibi bir oyuncu nasıl boyle bır seneryoyu kabul etmıs anlamadım dogrusu..Filmde tek guldugun bı yer war o da en basında kı Çinli iş adamı yazan gazate başlığıydı baska da hıc bır sey yok..Yazık..2 mılyon $ yazık...
bakın arkadaşlar hayatımdan geçirdiğim en kötü 10 dakikaydı... allahtan sinemaya para vermedik, aslında o oyuncularada kızıyorum yani hiç mi okumadılar senaryoyu nebiliyim yani yakılan filme emeğe yazık sırf cengiz ve melih ikilisi var diye gittim ama sadece 10 dk dayandım kesinlikle gitmeyin
ya böyle bi iğrençlik olamaz.resmen oturup nasıl böyle kötü bi film çekebiliriz diye düşünmüşler. yoksa böyle bi fiyaskonun ortaya çıkması imkansız. arkadaşlar paranıza yazık. bedava bile olsa gitmeyin;zamanınıza yazık. oraya vericeğiniz parayı gidin çöpe atın daha hayırlı bi iş yapmış olursunuz.
Tek kelime ile BERbat bir film.Ben davetiye ile gittim.Siz Siz olun hem paranızı hem vaktinizi bu filme ayırmayın.İnanılmaz deredede saçma ve hiç komik değil.Yazıklar olsun diyorum.film bitsede çıksak diye bekledim ikinci yarı hiç girmeseydim keşke.Bu yoruma kulak verin ve yakınlarınızıda haberdar edin.
türk sinemasa için bir yüz karası... hayatımda gomedadan daha saçma bi film olmaz diyodum ama bu da cıktı karsıma. 10 üzerinden 0 verecektim ama 0 puan yok mecbur 1 verdim...