4,3
Mutluluk hakkında görüşlerin ?
1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bu yılın en iyi filmlerinden kuşkusuz
11 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Filmi izlememde burada aldıgı puan etkili oldu :) 8,5 üzerinde oy almış açıkcası bir baş yapıt bekliyordum :) ama nerde yine hüsran o kadar basit bir şekilde hazırlanmış ki senaryo çok boşluk var.. Kurgusu çok basitti .. Yani sitede aldıgı puan ı hak etmiyor.. puana aldanıp filimi izlemeyen izleyecekseniz beklentileriniz daha düşük seveyide tutun bence en fazla 7/10
20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Kitabını okumadım ama filmi çok beğendim.Kurgu tartışılmaz,senaryo çok önemli bir konuya parmak basıyor.Oyunculuklar iyi özellikle Özgü Namal çok başarılı.Sürprizle biten bir son olmuş.izlediğim en iyi Türk filmlerinden biriydi.10/8
6 Eylül 2009 tarihinde eklendi
güzel film.Nasıl başyapıt film olarak nitelendiriliyor hiç anlayamadım.Sanırım filme bir daha baksalar birde başyapıt filmlere baksalar bu filmin iyi bir film olduklarını anlayacaklar.Murat Han iyi bir oyuncu.Diğer oyuncularda iyi iş çıkarmışlar.Başyapıt diyerekten seyrederseniz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.7/10
7 Mayıs 2017 tarihinde eklendi
Film vasatı geçememiş bir film. hikaye çok bilindik, yönetmenlik çok kötü, senaryo güzel, oyunculuklar bazıları süper bazıları kötünün kötüsü oyunculuklar, görüntüler güzel, müzikler güzel kurgusu kötü spoiler:
köyden gelen adam kaçakları sorarken bi arabada balık satıyolar, arabanın arkasında Marmaris balıkçılık yazıyı görünce hııı tamam biz hemen marmarise gitmemiz lazım fikrine kapılıyolar. kaçaklar marmariste demek ki. (çok komikti) türk sineması maalesef daha 40 fırın ekmek yemesi gerekiyor. böyle güzel hikaye müzik senaryoyu böyle piç edilir dersini veriyo.
12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
mükemmel..
kitabını da mutlaka okuyun..
2 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
kitabını okudğumda çk etkilenmiştm ama filmide kitabı aratmıo..gerçkten başarılı bi film
5 Kasım 2007 tarihinde eklendi
süper.süper.süper.mutlaka gidin.çok duygusal.özgü namal harika oynamış.filmin konusu oyuncular mükemmel.
8 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Ülkemizde ne kadar eleştirilsede değişmeyen törenin,insanların hayatlarını ne denli değiştirdiğini,nerelerden nerelere savurduğunu bizlere çok güzel bir dille ve gerçektende çok çok güzel görüntülerle anlatıldığı bir yapıt mutluluk.Görüntüler o kadar netki bana uzak filminin görüntülerini çağrıştırdı.Hatta baktım görüntü yönetmenleri aynımı diye ama değilmiş.Kamera açıları bizim filmlerimiz için alışılagelmişin dışında bir güzellikte.Namal ve Han'ın oyunculukları iyi,Bulut'ta onlara iyi ayak uyduruyor.Son dönem Türk filmleri arasında en iyisi diyebilirim.8/10.İyi seyirler.
24 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
İzlediğim en ii Türk filmi...910
20 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bu film türkü tadında bir film gerçekten türk filmlerinin en iyilerinden bir tanesi diyebilirim bu filmde emeğe geçen herkese çok tşk ediyorum bukadar güzel bir film izleme imkanı verdiniz bize
11 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Filmi izlemeye baslarken kitabinin onda biri kadar bile olsa çok güzel bir film olacaktir diye düsünerek basladim, ama filmin kitabin yirmide biri kadar güzel olmasina ragmen yine de çok güzel oldugunu farkettim. Kitabin tamamini isleyebilecek bir film tabi ki yapilamaz ama en azindan kitapta olan olaylari oldugu gibi isleyebilecek bir yapit olsaydi kesinlikle bir bas yapit olurdu. Yine de izlenmeye deger bir eser.
9 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Bir kitabın en büyük avantajı sayfalarca anlatım yapabilmesidir.Oysa sinemada bu şans nispeten daha azdır.1,5-2 saate sığdırmak zorundadır bütün anlatmak istediğini."Mutluluk"ta da bunu gördüm.Kitapta kendi hayal gücümle desteklediğim kimi ayrıntılar beyazperdede yoktu.Ama başta Murat Han'ın (Cemal) olmak üzere diğer iki oyuncunun da muhteşem yorumlarıyla alıp götürüyor film...Filmin afişinde de karşımıza çıkan üçlünün yanyana durduğu fotoğraf; filmden bir kare.Kadının arkada biraz da ezik duruşu toplumdaki baskın erkek figürüne vurgu yapıyor (ki zaten filmin Karar ANI olan an bu)...Kısacası tek bir kez izlemek yetmez.Ödüllerini hak etmiş başarılı bir film.Alkışların en büyüğü Zülfü Livaneli'ye...
16 Mart 2007 tarihinde eklendi
Büyük bir merakla filime ilk gün gittim.Genel olarak filimi güzel buldum;fakat bazı sahneler gereksiz yere çok uzatılmış!Daha akıcı olabilirdi diye düşünüyorum.Filim olarak güzel ;ama ben kitadaki kadar hüzünlenemedim nedense.Öte yandan Özgü Namal beni inanılmaz derecede şaşırttı.Mükemmel buldum.O kadar içten ve de tatlıydıki anlatamam. Zülfü Livaneli izin vermiş olsa gerek filimin sonu ile kitapdaki son birbirine hiç uymuyor.Böylesi daha iyi olmuş ama.Saygılar..
24 Mart 2007 tarihinde eklendi
Herkesin görmesi gereken en az 'babam ve oğlum' kadar etkileyici bir film.Mükkemmel bir konu, mükemmel oyunculuklar hepsinden de mükemmel bir özgü namal. Filmi kesinlikle görmenizi tavsiye ediyorum. Piyasada ki onca içi boş, şişirilmiş film yerine kesinlikle bizden olan, bizi anlatan bu filmi izleyin derim. Filmle ilgili tek sıkıntım biraz uzun olması. 2,5 saatlik film yapılmış bence biraz daha kıssaltılabilnirdi. Çünkü 2.yarıda da yer yer temponun düşmesiyle sıkıldım ama sonuçta görülmeye değer, son 10 yılda izlediğim en iyi 5 türk filminden birisi olmuş.