4,3
Mutluluk hakkında görüşlerin ?
20 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Bende geçen dönem izleyememiştim tekrar vizyona girmesine sevindim ve izledim.
Güzel bir film, birkaç kişi arasında geçmesine rağmen güzel, anlamlı, duygulu bir film. Zaman zaman duygulandım. Evet bence izlenmeli.
10 Ekim 2008 tarihinde eklendi
mutluk fılmı su zamana kadar ızledgım en guzel turk filmidir. ozgu namal yıne oyunculuğunu konustrmustur. fılmı kacranların dvd sını almaları tawsıye ederım
9 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ben özgü namal.ın oyunculuğunu hiç beğenmezdim,film sayesinde tüm düşüncelerim değişti.senaryo havada kalsa ve t.bulut aşık kavuşturma gibi bir işlev görse de,sadece müzikleri için bile gidilir.film için iyi yada kötü diyemem.teknik bakımdan berbat,oyuncular iyi diyelim,olsun bitsin.ama birilerine ucu dokunuyor,o birileri görür de anlarsa..o da zor..
3 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bence kesinlikle görülmesi gereken bir film.görüntü ve müzikler harikaydı.oyuncuların performansları muhtesemdi
11 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Bana göre gelmiş geçmiş en iyi Türk filmi. özgü namalın oyunculuğu müthiş. bu filmi amerikanlar çekseydi kesin oscar alırdı
20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
süper bi filmdi günümüzdeki tv dizileri gibi töreyi sacmasapan sekilde ele almamış herşeyi tüm gercekçiliğiyle önümüze koymuuş ve bu filmle özgü namal oyunculuğunu kanıtlamış bence yapılmış en iyi türk filmi
6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
film ınanılmaz guzeldı..ya hep sunu dusunurdum turk senarıstler darbe olayınıyla hep ınsanları aglattıı kı benı de aglattı ama soylemek ıstedıım sey su baska konularla ılgılım bısı arıodum artık sonunda mutluluk fılmı harıka bır fılm kıtabını okumadım..ama okumamak daha ii oldu bnm icin...Murat Han harıka bır oyuncu..ropartajını okudum..bu adam ılerıde oscar alacak!!
17 Nisan 2007 tarihinde eklendi
muthis enfes bir film.herkesin izlemesi gerek bence.livaneliyeyakısacak bi eser.
17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Tore sorununu odakladigi kesim, sorunu total olaral ensest kaynakli yansitmasi, yine ulkenin bir arada ama sorunlu yasayan kesimlerindeki gelisimleri de yansitmayan esitsiz yanlari bence hatali. Bu modernist bakisin hatalari elbette. Oyunculuk ve iscilik yaninda Mutluluk, konusunda dile getirdigi sorunlar ve tabii ki kadinlarin ugradigi namus cinayetlerini gorunur kilmada guzel ve basarili
8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
en sevdiğim türk yapıtlarından biri diyebilirim kitabınıda okudum fakat filmi muhteşemdi kesinlikle izleyin derim yanlız yanınızda peçete bulundurmayı unutmayın
28 Ocak 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bi film.. özgü namal herzamanki gibi harika oynamış.. kesinlikle izlenmesi gereken bi film...
1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Bu kadar güzel olabileceğini tahmin bile edemezdim... İzlediğim en güzel Türk filmiydi, Mutlaka izleyin, İyi Seyirler...
24 Mart 2007 tarihinde eklendi
Annemi götürmek için gittiğim filmden gayet memnun ayrıldım.Yönetmenlik,müzik,görüntü yönetmenliği,oyunculuklar ve de senaryo başarılı olunca ortaya güzel bir seyirlik çıkmış.Cemalin 'Meryem pis,kirlendi o' demesi üstüne İrfan Abi’nin'Meryem tertemiz,çoğumuzdan temiz' demesi ,nasıl bir toplumda ve hayatta yaşadığımızı yüzümüze çarpıyor.
31 Mart 2007 tarihinde eklendi
talat bulut'un oyunculuğunu beğendim film gayet güzel ama bazı sahneler yapmacık olmuş. mutlaka izlemeye değer...
14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Kesinlikle "en iyi Türk filmleri" listesinde ilk onda yer alması gereken bir film "mutluluk". Özgü Namalın performansına da hayran kaldım doğrusu. Bu toprakların öyküsünü, modern yaşamın çıkmazlarıyla harmanlamış Abdullah Oğuz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Filmi kaçırmış olanların mutlaka dvdsini edinmelerini tavsiye ederim, pişman olmayacaksınız.