4,3
Mutluluk hakkında görüşlerin ?
26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Mükemmel oyunculuk -Özgü Namal-Sürükleyici ve ders verici senaryoMüthiş Final10/10
3 Mart 2007 tarihinde eklendi
3sene önce okduğum zülfü livanelii. kitabı beni. çok etkilmişti. o yaz arkadaşımdan aldığım kiatabı diğer ark.haberdar etmiştim. ben filmininde çevrileçeğini duyunca . heyecanlandım. uamrıııım. sinemadada aynı heyecanı taşirim.
7 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Tecavüze uğramış günahsız köylü kızı Meryem’in (Özgü Namal) utanç ve nefret karışımı mimiklerinin verdiği duyguyu, İstanbul’da ve yatta geçen karelerde arar olduk. Çünkü hikâyenin bu kısmında Meryem’in yabancısı olduğu, hayretini gizleyemediği olgu ve çevrelere karşı mimik verirken zorlandığını ve saflığı çocuksulukla karıştırarak dramatik örgüyü düşürdüğünü gördük. Meryem’in, Cemal Ağabeyi (Murat Han) tarafında köprüden atlamaya zorlandığı sahne film ekibinin tartışmasız en iyi işiydi...
22 Ocak 2008 tarihinde eklendi
film de ikiiyi sey var 1. özgü namal 2. görümtü yönetmeni gerisini tamamiyle yok saya bilirsiniz... üzgünüm agır bi eleştiri ama baska söze gerek yok.
26 Mart 2007 tarihinde eklendi
Bugüne kadar gelmiş geçmiş en iyi Türk filmlerinden biri. , Bugüne kadar tüm ödülleri ile beğeni toplamış bir çok dünya sinema figürünün yaptığı işlerin değerinden asla aşağıda değil. hatta kimileri için en iyi türk filmi olacak. hemen sinemaya , mutluluğa gidin diyorum.
26 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Seviyorum...Bir kaç zaman önce 'Acaba kurtulurmu' diye bahsedilen Türk sinemasını çok seviyorum...O kadar güzel yerlere geliyoruz ki artık.Sevinmemek elde değil..O kadar güzel işlere imza atıyoruz ki artık hollywood sinemasından tamamen kopma noktasındayım..Böyle güzel, böyle başarılı yapımlar daha da artar umarım...Dünyanın en güzel sineması benim sinemam...
6 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Mutluluk kitabını okuduğumuda özellikle ilk sayfalarda soluksuz kalmıştım. Ve bu kitabın mutlaka filmi çekilmeli demiştim. Aradan çok zaman geçmeden Özgü Namalın müthiş performansıyla film çekildi. Gerçekten süper olmuş. Bence Altın portakalı gerçekten hakkıyla aldı Özgü.İzlemelisiniz.
31 Mart 2007 tarihinde eklendi
gerçekten içimde bi yolculuğa çıkma arzusu uyandırdı, kendi mutluluğuma doğru...
kaçırılmaması gereken bir film.
21 Mart 2007 tarihinde eklendi
inanılmaz etkileyici, cok içten.. oyunculuk harika.
28 Mart 2007 tarihinde eklendi
film gayet başarılıydı, ben kitabı okumadım ama yakınlarımdan duyduğum kadarıyla kitaptaki son olsaymış daha iyi olurmuş bence.kitabın orjinalliğini bozmuşlar sonunu değiştirmekle. o son da gayet güzel bir sonmuş...neden değiştirme ihtiyacı hissetmişler bilemiyorum. Bunun dışında oyunculuğuyla Özgü Namal yine insanları mest ediyor...oyuncu seçimi başarılı. izleyin derim. 8/10
27 Aralık 2007 tarihinde eklendi
çok beğendim filmi izlemenizi tavsiye ederim özgü namal'ı fazla sevmem ama kız ii bi oyuncu. şiveyi iii kıvırmış tekrar bravo. insan olarak bizler büyük şeylerde mutsuzluklara kapılmamız çok normal ama bunu ufacık bir mutlulukla; mutluluğa çevirmek çok zor bu konuyu anlatan iii bir film
zülfi livaneliyi sanatçılığından ve türkülerinden dolayı seviyordum bu yapıtı onun düşüncelerinden izlemek de çok güzeldi ...
9 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Çok hoş ve sıcak bir film.Denizin sonsuzluğunda,unuttuğu değerlerin peşinde koşan bir adam,Meryem ve Cemal’le karşılaşınca aradığı şeyin burnunun dibinde olduğunu farkedıp ısrarla bırakmıyor ikisini de.İnsanı dinginleştiren,alıp uzaklara götüren,huzuru yaşatan görüntüeri ve müzikleri ile çok güzel.Bu kadar az bir kadroyla daha iyi bir iş çıkamazdı gibi geliyor.Beyaz Meleği bu filmden önce izlediğim için asıl ben şimdi kendimi kirli hissettim:)
26 Aralık 2007 tarihinde eklendi
gerçekten harika bir filmdi.herşeye rağmen mutluluğu yakalayabilen bir genç kız.kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim
20 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Çok fazla abartılmaması gereken film. Finali hariç vasattı.
18 Mart 2009 tarihinde eklendi
süper bir film olmuş abdullah oğuz büyük bir yonetmen olabilir bu gibi filmleri çektiği takdirde.
murat han ve ozgü namal ve diğer oyuncular kısacası herkes çok iyi oynamışlar.