4,3
Mutluluk hakkında görüşlerin ?
26 Ocak 2008 tarihinde eklendi
herkesin dünyaya bakış açısının farklı olduğunu gösteren ,bi kaç eleştiri noktası olsada kesinlikle izlemeye değer bir film ...inanılmaz güzel bir film..teşekkürler livaneli
19 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Çok Hoş Bir Film, Emeği geçen herkese teşekkürler. izlesin herkes. 10/9
21 Mart 2007 tarihinde eklendi
özgü namal rol seçiminde en isabetli karar olmuş bence.filmin senaryosu kitaptan bazı farklılıklar içeriyor,özellikle sonunun değişik olması filmi daha da güzel yapmış bence.görüntü yönetmenini tebrik etmek lazım,emeği geçen herkesi tebrik ediyorum,herkes 300'e giderken mutluluğa giderek doğru bir seçim yaptığıma inanıyorum.
2 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Mutluluk filmi ve kitabı çok etkiledi. Filmi izleyeli epeyi oluyor fakat hâlâ müziklerini dinleyip düşünüyorum. Daha iyi olabilirmiydi diye. Ancak bir kitabın olduğu gibi filme uyarlanması zordur, uyarlanabiliyorsa kitapta bir terslik vardır zaten :) Filmi izlerken zerre kitabı düşünmeden izlemenin daha ağızda kalacak bir tat sağlayacağına inandım. Ve evet filmi bu senenin en iyisi. ---Savaşı görsel bir eğlenceye dönüştürenler en kötülerdir---
24 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Zülfü Livaneli'nin Mutluluk romanını yıllar önce okumuştum.muhteşemdi.Ancak film beni kitabı okuduğum zaman ki gibi alıp götürmedi.ya da zülfü livaneli'nin anlatımına,tasvirlerine uymuyordu sanki.Kitaptaki meryem karakteri daha vurucuydu.Özgü namal'ın oyunculuğunu beğenmiyorum zaten.
14 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Mutlu eden 1 film! Sadecik, yalın.
Başı ve sonundan etkilenmemek mümkün değil.
2.yarıda artık bir şeyler olmalı dediğiniz an müthiş bir final yapıyor.
Kitabını okuyanların mutlaka izlemesini tavsiye ederim; genelde kitaptan çeviriler yetersiz kalır, insan hayal ettiğini bulamaz. Fakat bu film kitabın yalınlığında ustaca dile gelmiş. Oyuncular süper; 1 Murat Han varki, ''ben geldim Türk sineması, yer açın!'' diyor adeta.
Bir de Akdeniz'in muhteşem mavi ve yeşili de işin içine girince tadından yenmeyen 1 film olmuş.
10 Nisan 2007 tarihinde eklendi
öncelikle bu filmde emği geçen herkezi kutluyorum. filmi izlediğimden beri bende mutluluk arıyorum.
22 Mart 2007 tarihinde eklendi
son yıllarda izlediğim en başarılı türk filmlerinden biri.çekimler,müzik,oyunculuk gayet başarılı.günümüzde bile devam eden bu töre gerçeğini izleyiciyi rahatsız etmeden gayet iyi anlatıyor.elele tutuşmadan,öpüşmeden ve sevişmeden aşkı da mükemmel anlatmış.dediğim gibi oyunculuklar çok iyi ancak meryem ile cemal köylü olamayacak kadar avrupai yüzler.