çok beğendim filmi izlemenizi tavsiye ederim özgü namal'ı fazla sevmem ama kız ii bi oyuncu. şiveyi iii kıvırmış tekrar bravo. insan olarak bizler büyük şeylerde mutsuzluklara kapılmamız çok normal ama bunu ufacık bir mutlulukla; mutluluğa çevirmek çok zor bu konuyu anlatan iii bir film zülfi livaneliyi sanatçılığından ve türkülerinden dolayı seviyordum bu yapıtı onun düşüncelerinden izlemek de çok güzeldi ...
Büyük bir merakla filime ilk gün gittim.Genel olarak filimi güzel buldum;fakat bazı sahneler gereksiz yere çok uzatılmış!Daha akıcı olabilirdi diye düşünüyorum.Filim olarak güzel ;ama ben kitadaki kadar hüzünlenemedim nedense.Öte yandan Özgü Namal beni inanılmaz derecede şaşırttı.Mükemmel buldum.O kadar içten ve de tatlıydıki anlatamam. Zülfü Livaneli izin vermiş olsa gerek filimin sonu ile kitapdaki son birbirine hiç uymuyor.Böylesi daha iyi olmuş ama.Saygılar..
Tecavüze uğramış günahsız köylü kızı Meryem’in (Özgü Namal) utanç ve nefret karışımı mimiklerinin verdiği duyguyu, İstanbul’da ve yatta geçen karelerde arar olduk. Çünkü hikâyenin bu kısmında Meryem’in yabancısı olduğu, hayretini gizleyemediği olgu ve çevrelere karşı mimik verirken zorlandığını ve saflığı çocuksulukla karıştırarak dramatik örgüyü düşürdüğünü gördük. Meryem’in, Cemal Ağabeyi (Murat Han) tarafında köprüden atlamaya zorlandığı sahne film ekibinin tartışmasız en iyi işiydi...
altın portakal’da özgü namal’la foto çektirdikten sonra izlediğim film,bana biraz abartılmış gibi geldi,filme 8 puan veriom neden derseniz zülfü livaneli için müzikler filmi götürmüş resmen,özgü namal bu sefer vasat bir oyunculuk sergilemiş,gerçi filmdeki role gitmemiş diyebilirim,filmi tam olarak beğenmemin temel sebebi filmin sahnelerinin bir bölümü çıkarılmış altın portakal gösteriminde dolayısıyla anlatım güçleşmiş
Özgü namal sen neymişsin be abi..çok şaşırtan güçlü başrolleriyle başarılı bir senaryonun başarılı biçimde emekle çekilmiş son dönem çırpınışların en iyilerinden biriydi diyebilirim..
İşte sabırsızlıkla beklediğim bir film... Kitabı şahaneydi. E Zülfü Livaneli olurda güzel olma mı? Filminde güzel olacağından eminim. Özellikle Meyrem rolünü Özgü Namal'ın oynadığını duyunca daha bir heyecanladın. Bence Türkiye'de en iyi karakter oyuncusu Özgü Namal... Meyrem'de çok güçlü bir karakter... Özgü Namal'ın bu işin altından başarı ile kalkacağından eminim. Fakat Meyremin başına bela olan yeşil gözleri ne yapacaklar. Özgü'yü lensli göreceğiz sanırım. Kısaca önümüzdeki haftayı merakla bekliyorum.
ben bu filme en yüksek puanımı verdim. çünkü gerçekten de romanı bryazperdeye çok güzel uyarlaşımlar, bazı sahneler deiştirilmiş olsa dafilmin sonu çok güzel bağlanmış. bence Türk sinemasının son dönemlerindeki en güzel yapıtlarından biri.
Mutluluk kitabını okuduğumuda özellikle ilk sayfalarda soluksuz kalmıştım. Ve bu kitabın mutlaka filmi çekilmeli demiştim. Aradan çok zaman geçmeden Özgü Namalın müthiş performansıyla film çekildi. Gerçekten süper olmuş. Bence Altın portakalı gerçekten hakkıyla aldı Özgü.İzlemelisiniz.