Bugüne kadar gelmiş geçmiş en iyi Türk filmlerinden biri. , Bugüne kadar tüm ödülleri ile beğeni toplamış bir çok dünya sinema figürünün yaptığı işlerin değerinden asla aşağıda değil. hatta kimileri için en iyi türk filmi olacak. hemen sinemaya , mutluluğa gidin diyorum.
Bir kitabın en büyük avantajı sayfalarca anlatım yapabilmesidir.Oysa sinemada bu şans nispeten daha azdır.1,5-2 saate sığdırmak zorundadır bütün anlatmak istediğini."Mutluluk"ta da bunu gördüm.Kitapta kendi hayal gücümle desteklediğim kimi ayrıntılar beyazperdede yoktu.Ama başta Murat Han'ın (Cemal) olmak üzere diğer iki oyuncunun da muhteşem yorumlarıyla alıp götürüyor film...Filmin afişinde de karşımıza çıkan üçlünün yanyana durduğu fotoğraf; filmden bir kare.Kadının arkada biraz da ezik duruşu toplumdaki baskın erkek figürüne vurgu yapıyor (ki zaten filmin Karar ANI olan an bu)...Kısacası tek bir kez izlemek yetmez.Ödüllerini hak etmiş başarılı bir film.Alkışların en büyüğü Zülfü Livaneli'ye...
oldukça başarılı bir filmdi. gerçekten çok beğendim. bütün oyuncular tek kelimeyle harikaydı. özellikle meryem ve cemal.talat bulut ise rolünü başarıyla oynamış ve gidilmesini tavsiye ettiğim bir film olmuş:)
zülfi livaneli'nin romanından uyarlanan bu film her türlü övgüyü hakediyor.filmin 3 ana karakterini canlandıran talat bulut,özgü namal ve murat han bu roller için çok doğru isimler.harika bir performans sergiliyorlar.izlerken bazen gülümseten,mutlu eden,bazen de insanın içini burkan bir film.emeği geçenleri tebrik etmek lazım.
etkileyici ve güzel bi filmdi,türk sinemasına güzel bir örnek teşkil etmiş.oyuncuları çok beğendim hepsi başarılıydı.yalnız filmde anlam veremediğim bazı olaylar da yok değil.neyse,bunlar genele baktığımızda çok da önemli olmayan şeyler.izlenmesi gerek bence.bu arada atlamadan söyliyim,kitap daha değişikti.izlenirse hoş olur,pişman olunmaz.
kitabı tabi betimlemeler yüzünden daha yogun ve etkileyici oluyor fakat bu filmin kötü oldugu anlamına gelmez.Oyunculuklar mükemmel konu da cok bizden bir konu.tebrikler 7.5/10
Gerçekten çok iyi bi film ve final kusursuz!...Özgü Namal neden bu kadar popüler diye soranlardansanız şu filmdeki oyunculuğu bi görün derim...1079 verdim çünkü bazı kısımlarda çok tatmin olmadım...yinede favorim...
Filmin kitabını da okumuş biri olarak, sinemaya uyarlamasını oldukça başarılı buldum, en az kitap kadar etkileyiciydi. Bir kitabı filme dökmek kritik bir iştir, ama film bunu başarmış. Oyunculuklar da gerçekten kaliteliydi. Tebrikler:)
filmi televizyonda izledim.züfü livaneli ,abduulah oğuz, hele oyuncu olarak özgül namal harikaydı.hele filmin sonunda 3 kardeş izliyoduk aynı anda ağlamaya başladık çok garp bir andı belki çok abartık ama hıçkırıklarla desem inanın ben çok etkilendm çok iyiydi ya.
Film izlendikten sonra,tekrar tekrar izleme isteği uyandıran eli,yüzü düzgün türk filmlerinden biri olarak favori filmlerim arasında üs sıralarda yerini almıştır.......9/10
film gayet başarılıydı, ben kitabı okumadım ama yakınlarımdan duyduğum kadarıyla kitaptaki son olsaymış daha iyi olurmuş bence.kitabın orjinalliğini bozmuşlar sonunu değiştirmekle. o son da gayet güzel bir sonmuş...neden değiştirme ihtiyacı hissetmişler bilemiyorum. Bunun dışında oyunculuğuyla Özgü Namal yine insanları mest ediyor...oyuncu seçimi başarılı. izleyin derim. 8/10
bu seneki türk filmlerinden beni en çok etkileyen iki filmden biri. diğeri de hokkabaz. bu iki film de çok samimice yapılmış.oyunculuklar çok gerçekçi. çok müthiş bir finalle bitiyor.bu filmi herkes mutlaka izlemeli. özellikle de doğudaki ve doğudaki gibiler.10/10