4,3
Mutluluk hakkında görüşlerin ?
24 Mart 2007 tarihinde eklendi
Annemi götürmek için gittiğim filmden gayet memnun ayrıldım.Yönetmenlik,müzik,görüntü yönetmenliği,oyunculuklar ve de senaryo başarılı olunca ortaya güzel bir seyirlik çıkmış.Cemalin 'Meryem pis,kirlendi o' demesi üstüne İrfan Abi’nin'Meryem tertemiz,çoğumuzdan temiz' demesi ,nasıl bir toplumda ve hayatta yaşadığımızı yüzümüze çarpıyor.
19 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
fevkalade bir film!sıradan bir töre filmi değil. artık alıştığımız bu manzaraları hiç zorlamadan, abartmadan ama bir o kadar da delici kuvvette anlatmış. söylemeden geçemeyeceğim; özgü namal’ın performansı çok başka.
23 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
mutluluk filmi insana mutluluk veriyor gercekten...anlatılması bu kadar zor olan insana, insanca yasamaya ait bir dramı ustalıkla anlatıyor film. bir agıdı alıp o guzel muzik ve goruntuler esliginde bir filme donusturen insanları kutluyorum
28 Mart 2007 tarihinde eklendi
hani sanat filmi derler de izler sıkılırız ya, film güzeldir de cazip olmaz bir türlü...mutluluk filmi hem sanat filmi dedikleri olsa gerek hem de görkemli. bir an bile gözlerinizi ayıramayacağınız harika bir film olmuş. konusu, diyalogları, akışı, görüntü efektleri, komedisi, dramı, oyunculuğu...her yanı noksansız bir sinema filmi. konusu itibariyle utanarak dünyaya 'türkiye’de bunlar oluyor bazen' diyebileceğimiz gibi, kalitesi itibariyle övünerek dünyaya 'türkiye’de bunlar da oluyor bazen' diyerek göstermemiz gereken bir film. dünya üzerinde herkesin bu utanca ve bu yapıma tanık olması gerekir ve dünya üzerinde her festival bu filme en az bir dalda ödül verir, vermeli. özgü namal’ın oyunculuğu filmin dramını tavana çıkardığı gibi komedisini de yaratıyor. üçüncü kez gözüm yaşarmışken güldüm bir filmde ve bu bence bir kalite ölçütüdür. filmin mekan olarak doğu kentinde başlayıp, uzun yollarla istanbul’a varması ve egenin masmavi sularında sürmesi ayrı bir büyüleyicilik unsuru. görsellik yalnızca doğal ortamlarla sınırlı kalmamış kamera hareketli ve değişik kullanılmış. kulağımıza gelen güzel müzikler ve gerilim sahnelerine fazlasıyla oturmuş ses efektleri de film henüz gelişme aşamasındayken sizi kendine hayran bıraktırıyor. sonuna çok şaşıracaksınız ama mutluluk filmi baştan sona her karesiyle öyle bir haz veriyor ki filmden çıkınca size bu vurucu son bile sıradan geliyor. kitabına ne kadar sadık kalındığını bilmiyorum ama bu filme vesile olan zülfi livaneli ye, yönetmen abdullah oğuz’a, yapımcı türk ve yunan şirketlerine bize her açıdan 'bunlar da var' dedirttiği için şükran sunuyorum.
25 Mart 2007 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle harikaydı.....oyuncular,manzara,konu herşey çok iyiydi kaçırmayın derim.....
15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
zulfi livaneli bu filmin kitabini piyasaya surdukten sonra galiba ilk alanlardanim ama kitain 100 sayfasini okuduktan sonra sinavlarim girince araya devam edemedim ve bir turlu okuyamadim. ancak filmi ciktiginda cok sewinmistim okuyamadigim kitabin filmine gitcektim. gittim ve cok guzel yapmislar oyuncularin performansi guzel. babam ve oglumdan sonra son donem turk filmlerinin en iyisi. bi kere herseyden once yazan zulfi livaneli. livaneli yazarda kotu olurmu hic.... :)
28 Ocak 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bi film.. özgü namal herzamanki gibi harika oynamış.. kesinlikle izlenmesi gereken bi film...
13 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Son zamanlarda ızledıgım en guzel Turk filmi. Ozgu Namal her zamankinden iyi murat han ve talat bulutta bır o kadar zenginleştirmiş filmi. Konusu klasik töre gibi gorunsede cok guzel işlenmiş etkileyici ve basarılı.
23 Kasım 2010 tarihinde eklendi
sadece iyi film..fazlası yok
4 Nisan 2007 tarihinde eklendi
film,oyuncular tek kelime ile harika.tüm oyuncular mükemmel oynamışlar,filmde öyle doğa görüntüleri çekmişlerki harika insanın oralarda olası geliyor.özgü namal performans ötesi oynamış,ilk olarak banka reklamlarını saymazsak beynelminel filminde oyunculuğuna bayılmıştım,bu filmdede hayranlığım arttı,eminim başka filmlerdede oynasa başarılı olur,yani burada filmi anlatamıyorum,çok güzel ve yine çok güzel demekle yetiniyorum,mutlaka izleyin.
14 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Merhaba,
Film hakkında olumsuz bir fikrim yok.Sadece bir sahnede filme askerliği karıştırması biraz yavan olmuş.Bunun dışında film Robinson Ailesinden ibaret diye düşünüyorum.
Saygılar...
9 Kasım 2007 tarihinde eklendi
ne yazık ki kitabı okumadım. çok isteyerek gittiğim bir filmdi. beklentimin yüksek olmasına rağmen çok beğendim. özgü namal ve murat han çok iyi bir performans ortaya koymuşlar ve aldıkları ödülleri de fazlasıyla haketmişler. kaçırmayın!
4 Haziran 2007 tarihinde eklendi
merhaba filmi tüm dikkatimle izledim töre konusu tüm gerçeğiyle işlenmiş.Aşk korku çareszilik hepsi filmde görülüyor.Seven insan nasıl piskopat oluyor izlemenizi tavsiye ederim
12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Filmi izlediktenm sonra kendime şu soruyu sordum bu filmi biz mi yaptık?Gerçekten Türkiyede bü tür filmlerin olması çok hoş...Tebrik ederim ama şuna da söğlemek istiyorum bu Filme nerdeyse hi sahip çıkılmamış diebiriz acaba neden çok mu gzl olmuş ondan mı yane?
20 Ocak 2008 tarihinde eklendi
tesekkurler zülfü livaneli...bu filme baska bır son yakısamazdı..