4,4
Kabadayı hakkında görüşlerin ?
21 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Bence gerçekten güzel olmuş..yani konuyu beğenmemiştim o yüzden bi önyargıyla izlemiştim ama yönetmenlik muhteşemdi...rasim öztekin süperdi...gerçekten izlenilesi bi film favorim ve 10/9
21 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Çok keyifli bir film.Kurguda az da olsa saçmalık yok değildi ama yine de izlemeye değer bir sinema filmi! TV’de izleyemeyiz çünkü argo var en önemli yerlerinde filmin. 9/10!!!
1 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Son dönemde izlediğim en güzel Türk filmlerinden biriydi.Bazı sahnelerde ağladım.Şener Şen'in kötü bir filmde oynadığını görmedim zaten.Dünya çapında,olağanüstü bir yetenek.Kenan İmirzalıoğlu ise obsesif aşık rolünde -tabiri caizse- kendini aşmış.Filmde gözüktüğü karelerde adeta devleşmişti.

Bir İstanbul Masalı'ndan beri dikkatle takip ettiğim İsmail Hacıoğlu gayet iyiydi.Rasim Öztekin de filmin gerçek kahramanıydı belki de...

Senaryo orjinal olmasa da,iyi oyunculuklarla kotarılmış başarılı bir iş.
28 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bazı komik arkadaşlar filme kötü demiş.okudum izlemeden önce ama genede beğenenlerin tavsiyeleri ile bastım parayı sinemaya.oyunculuk kötü,konu kötü........yok öle bişi 10 numara filimherkes iyi oynamış,konu mütiş olmuş.türk filmi dediğin böle olur zaten.sanırım insanlar matrix gibi bişi bekliğodu ama malesef.bu filmi beğenmnedim diyosanız bi daha türk filimi izlemeyin bence.
14 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Şener Şen filmlerine gözüm kapalı 10/10 veririm.Bilirim ki usta yapmıştır yapacağını.Kenan imarzalı..yıda beğendiğimi söylim.Bu karakterde her zaman oynar.Rasim Öztekin o role yakışmamış ama o da konuşmuş..Filmin verdiği ince mesajlar,oyunculuklar,eski ile yeni arasındaki farklar..görülmeye değer..Hoşuma gitmeyen en önemli şey diyaloglar.Daha etkileyici olabilirdi.
17 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Film genel açıdan güzeldi en azından; ama bir sürü olumsuzluk vardı. mesela iyi bir müzik eksiği vardı, müzik diye bir şey yok çünkü filmde. şener şen, rasim öztekin ve diğer tecrübeli oyuncular olmasaydı film bence de pek izlenmezdi... özellikle şener şen yine insanı hayran bırakıyor. beni rahatsız eden başka bir şey ise filmde çok fazla kan olmasıydı. bazı sahnelerde bu kadar kan olmasına ne kadar gerek vardı tartışılır... kenan imirzalıoğlu sanki filme gidilsin diye vardı filmde, pek de iyi bir iş çıkardığı söylenemez. onun dışında filmin öyküsü ve işlenmesi güzeldi. sadece bence sonu daha farklı olsaydı keşke. yine de izlenilebilir, ağlatıyor uyarayım :)
30 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Sinema da izlenilmesi gerektiğini düşünüyorum.Güzeldi fakat argo kelimeler fazlalığı biraz insanı sıkabilir.Ama gene de izlenilmesi gerekir özelliklede şener şen gene oyunculuğunu göstermiş.final sahnesi çok güzeldi:)
2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
türk sineması için gurur verici bir film.şener şen zaten muhteşem ama kenan imirzalıoğlu tek kelimeyle oskarlık performans göstermiş.rasim öztekinide ayrıca tebrik etmek lazım.yönetmen 'herşey çok güzel olacak' tan sonra yine müthiş bir filme imza atmış. daha fazla film yapması lazım.konu aslında gayet basit ama işleniş, kurgu, oyunculuk fevkalade..9/10
16 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Senaryoda hiçbir açık yok ve Şener şen ile kenan imirzalıoğlu mükemmel oynamışlar.diğer oyuncular da çok iyi...
22 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Türk filmleri arasında yine tarihe geçecek bir film olacak. He muhteşem mi bence değil. Yani çok abartmaya gerek olduğunu düşünmüyorum ama sanırım insanlar bir filmde Şener Şen’i görünce inanılmaz övgüler başlıyor. Türk delikanlılarını gaza getirecek çok laf var filmin içinde bu da filmin beğenilmesini de iyice gazlıyor açıkçası. Kenan İmirzalioğlu bir psikopatı oynamış. Pek başarılı olduğunu söyleyemem ama karakteri ii yazılmış. İsmail Hacıoğlu bence yine dikkat çekici bir performans sunmuş,Şener Şen de Eşkıya’ya yakın bir performansla filmi yükselten öğe olmuş..
4 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Şener Şen başta olmak üzere Kenan İmirzalıoğlu ve Rasim Öztekinde rolünün hakkını sonuna kadar vermiştir. 10/9
19 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Kabadayı, Babam ve Oglum filminden sonra beni etkileyen ikinci film oldu. Konusu,kurgusu ve oyunculari ile mükemmel bir film yapilmis. gercekten kelimelere dökmek zor. Kesinlikle izlenmesi gereken bir film 10/10
16 Aralık 2007 tarihinde eklendi
yavuz turgul'un senaryosu ve şener şen'in oyunculuğu birleşince ortaya tabiki süper bir film çıkıyor. kenan imirzalioğlu'ndan açıkçası biraz şüpheliydim. ama bu performansıyla bence oyunculuğunu kanıtladı. genç oyuncular da kendinden bekleneni vermiş. rasim öztekin'e ise ayrı bir parantez açmak lazım. rolüne kattığı hayatla adeta oyunculuk dersi veriyor. güçlü senaryosu kadrosu ve diyaloglarıyla kabadayı bence 2007'nin bombalarından.
7 Ocak 2008 tarihinde eklendi
şener şen-rasim ö.-k.imirzalıoğlu çok çok iyiler..filmde birtakım(bence yönetmenden kaynaklanan) boşluklar- şişirmeler var ve fazlasıyla şener şen için yazılmış yeni bir eşkıya gibi duruyor..gene de sırf oyunculuk kalitesi için izlenmeli..
19 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Bu güçlü kadronun insanın dikkatini çekmemesi mümkün değil.Filmin kadrosu yönetmeni ve senaristi insanı filme çeken diğer unsurlar.Filmde çoklu karakterler ve olayların çok örgülü olması filme hareketlilik vermiş.Ama arada verilen öyküler filme beklenen başarıyı kazandıramıyor.Filmde nedensellikler çok başarılı ve duygusal bir dille gösterilmiş hem komiklik hem de duygusallık barındıran film aynı zamanda bazı konularda az da olsa türkiye gerçeklerini gözler önüne seriyor.Filme asıl başarıyı kazandıran ise oyuncular...Şener şen herzamanki ustalığını yine konuşturmuş.Kenan imirzalıoğlununda sinemadaki en iyi performansıydı belki de.ruhi sarı da piç selim karakteri ile çok başarılı ama rasim öztekin ve aslı tandoğan pek te iyi değildi.Sonuç olarak tavsiye edilir kaliteli bir kitle filmi ortaya çıkmış.