villa7
19 Aralık 2007 tarihinde eklendi
kim ne derse desin on numara film.ya bir kere şener şen üstad var harika bir oyuncu gene konusturmus yeteneklerini.sadece o mu kouturmus rasim öztekin öldürdü gülmekten beni harika.kenan agır rolleri hep oynuyor ama bu sefer kötü adam olmus ve çok iyi üstesinden gelmiş harika hepsi süper konuda harika.gitmediyseniz biran önce gidin derim
Aslında fragmanları, röportajları derken üç aşağı beş yukarı nasıl bir şeyle karşılaşacağımız belliydi. Şener Şen, Kenan İmirzalıoğlu ve Rasim Öztekin'in oyunculukları üst düzeydi gerçekten de. İsmail Hacıoğlu'nun saçları film boyunca rahatsız etti beni; öyle iğreti durmuştu ki! Bu anlamda oyuncu seçimindeki tam oturmayan eski 4 kabadayının yanında İsmail'in de başka bir isimle değiştirilebileceğini düşünüyorum.
Ayrıca kız çok fazla gelgit yaşayan bir karakterdi. Onca adamın ölümüne değecek sağlam bir tip değildi bence.
Eskiden mahallelerde bitirim abiler olurdu; kabadayı, kavgacı, sert ama kimsenin ekmeğine, namusuna göz dikmeyen. Mert adamlar... Tesbih sallar, ceketi omuza takar, alem de yapar ama cumaya da giderdi bunlar. Eğilmez, bükülmez, sözünü yutmaz tiplerdi. Belki de biz o kalenderlerin son kuşağını yakalamış kişileriz. Şimdi ise mafyatik tipler var.
Devran'ı hayatın getirdiği yerde haklı bile görebiliyorsunuz aslında. Çocukluk yılları onu dönülmez bir yola sokmuş. Velhasıl gidip görmek lazım tabii. İzlenesi bir film.
Ben de filmi beğenenlerdenim. Kenan Mirzalıoğlu çok iyi oynamış. Biraz abartmış olurmuyum bilmem ama bazen Şener Şen bile gölgede kalmış diyebilirim. Ayrıca Rasim Öztekin, Süleyman Turan gibi başarılı oyuncular filme çok büyük renk katmış.
ilk ve ikinci yarısı ile tatmin olacağınız, özellikle ikinci yarıda başrolün hakkını veren şener şen'e bir kez daha hayran kalacağınız. kesinlikle izlenilesi, beğenilesi bir film.
güldürmeyi ve hüzünlendirmeyi aynı sahnede görebilmek başka bir keyif veriyor. başarılı başarılı başarılı...
tek kelimeyle mukemmel bir filmdi. final sahnesinden o kadar cok etkilendim ki film bittiginde kendimi toparlamam biraz zaman aldi. beyenmeyenler nesini beyenmemis anlamadim...
"Eşkiya"2 gibi bişey ama verdiğim paraya değer. Hani bazı oyuncular için "tamam olmuş" (rüştünü tam ispat etmiş) dediğimiz filmler olur ya, Kenan İmirzalı'da olmuş, filmdeki diğer "0lmuş" üstadlara zaten laf söylemek haddime değil! 10/8 Gidin görün
şener şen tartışmasız türkiye'nin en iyi oyuncusu.kenan imirzalıoğlu çok şanslı,onun için o set bir okul niteliği taşıyor bana kalırsa.gerçi çok iyi isimlerle de çalıştı,olgun şimşek,uğur yücel gibi,şimdi de şener şen.yavuz turgul ve şener şen isminin olduğu her filmi gözümü kırpmadan izlerim.
Filme ön yargılı gitmeme rağmen fazlasıyla beyendim, filmin senaryosuna dil uzatanlara aldanmayın, kurtlar vadisi ıraktan sonra en çok eğendiğim 2. Türk filmi diyebilirim... Gidin pişman olmazsınız....
ŞeNeR ŞeN ... yok ya yorum yok bılader yok yane elınden opulcek adam...Usta sanatsı gene konusturmus rolünün hakkını vermiş...Gerçekten Tebrikler...Filme gelince son derece duygusal bir film ve özellikle son 15 dakkası çok hoşuma gitti.Türkiye’ye yakışan bir film olduğunu dusunuyorum ve az da olsa bıraz ders cıkarmak gerektıgıne ınanıyorum...tekrar tebrıkler
filmi şener şen için izleyenlerdenim.film konu bakımından güzel ama tabi ne kadarda şener şen oynasa gene de mantığa uyuşmayan noktalar var.neyse izleyin derim..