4,3
Zindan Adası hakkında görüşlerin ?
12 Şubat 2021 tarihinde eklendi
Filmde uymayan yerler var tedy karısını yangında kaybediyor ve kundakçı leadisin yüzünde iz olması gerekiyor. Fakat filmin sonunda tedy laedesin kendi çıkıyor (doktorların dediğine göre) bence boyun eğiciliği anlatan bu yüzden de beklentim karşılamayan bir filmdi. Mağarada kadının söylediklerini halen gerçek kabul ediyorum...
6 Şubat 2021 tarihinde eklendi
Christopher Nolan’ın filmlerini kafa karıştırıcı olarak bulurdum ama Nolan’ın filmleri Zindan adası kadar kafa karıştırıcı değil . İlk başta polisiye film izlediğimi sandım ama zamanla yanıldığımı anladım.Film yavaş yavaş gerilimi arttırıyor . Flashback sahneleri karakterin psikolojisini daha iyi anlamamızı sağlıyor yani kısacası Martin Scorsese’nin ustalığını bir kez daha izliyoruz
15 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Kafaları karıştıran ulan deliriyorum mu acaba diye sorduran film karışık ama güzel hikaye odaklanıp izleyin yoksa benim gibi 2 kez izlemek zorunda kalırsınız 10/8
26 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Scorsese sen aşmışsın herşeyi ya...Muazzam ötesi kurgulanmış çok üst düzey bir film.Cidden yazan yöneten oynayan herkes çok iyi,insanı cidden o son sahnelerden sonra boşlukta bırakıyor,kendinizi çok garip hissediyorsunuz.Bana göre di caprio nun en iyi oyunculuğunu sergilediği filmdir eğer bu yorumu okuyorsanız boşverin yorumları sadece gidin açın ve o zevki tadın.
24 Aralık 2020 tarihinde eklendi
21 Ekim 2020 tarihinde eklendi
20 defa izlediğim ve her birinden ayrı çıkarım yaptığım,Di Caprio'nun en iyi oyunculuk performanslarından biri.Psikoloji-gerilim türünde asla unutulmayacak bir film.İyi seyirler...
12 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi filmlerden biriydi tek bir dakikasında bile sıkılmadım diyebilirim. Leonardo DiCaprio zaten efsane oynamış. Mutlaka izleyin bence.
9 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Sizi meraklandıracak, düşünderecek bir film arıyorsanız kesinlikle izleyin derim. Filmi izledikten sonra bile ne olduğunu çözemedim. Açıkcası film çok gereksiz uzatılmıştı. Bana sıkıcı geldi. Bu tarz filmleri çok sevmediğimden gerek olsa. Ama izlenebilir güzel bir film. Ayrıca gerçek hayatta böyle şeyler oluyormu acaba ? diyede düşündürüyor. Umarım olmuyordur :)))
17 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Filmi ilk izlediğimde şaçma bittiğini düşündüm ama daha sonra youtubeden filmin analizi ne baktim gerçekten çok iyiymiş ilk izleyen herkesde benim gibi düşünür filmden sonra youtubeden filmin analizini izleyin ne kadar mukemmel olduğunu anlarsıniz
31 Mart 2020 tarihinde eklendi
Hayatımda izleyip izleyebileceğim film veya diziler arasında en iyisi kesinlikle mükemmel bir film leonun oyunculuğu zaten eleştirilere kapalı.
Ama tek b ir sorun var oda şu ki filmin süresi 2 saat olmasına rağmen kısa geldi.Zindan adası 2 neden yokkkk
26 Mart 2020 tarihinde eklendi
leanordo di cappo harika oyunculuğu ve diğer oyuncuların uyumu çok güzeldi. Sonu biraz tahmin edilebilirdi.
7 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Şöyle diyor eleştirisinde ;
Bu başyapıtı beğenmeyenler için çok samimi söylüyorum ; başka alanlara yönelin. Çünkü böylesine şahane filmleri anlamadığınız gibi birde karalamaya çalışmanız çok saçma.
Sizin beğendiğiniz bir filmi beğenmedim diyenlere git başka alanlara yönel dememeliyiz.Zira asıl saçmalık budur.
Bir kere film seyretmek izlemek bir alan değildir.Alanlar bellidir.ÖYS kitapçığında madde madde yazılmış merak eden açar okur.
Evet bu filmi beğenmedim sevmedim .Beğenenlere de hiç bir sözüm yok.
30 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Ben filmi Tady olarak kabullendim. Filmin ana karakteri kesinlikle odur. Diğerleri Tady'nin bir hayalet olduğunu iddia eden birer ölü...
13 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenmesi gereken filmler arasinda basda geliyo . Bi baskasi izlesin die tekrar tekrar izlenebilcek bi film . Akil oyunlarini ve biseyleri çözmeyi seviyosaniz tavsiye ederim . Mükemmel bi film . Film bitince bazi noktalari çözmek icin tekrar basa sarip internetten arastirmaya bile basliyosunuz . Film bittiginde bile hala devam ediyo sizin icin .
4 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Film bittiğinde beynim yandı tam olarak pekiştiremedim ama biraz araştırınca ne kadar muhteşem olduğunu anladım.
Sinematografi, oyunculuk üst düzey. Ayrıca Senaryo ve kurgu zeka dolu.