Metrodan Kaçış
    Metrodan Kaçış hakkında görüşlerin ?

Ahmet Büke
    Ahmet Büke

2 Nisan 2022 tarihinde eklendi
    metroda rehine ile soygun filmi. Konu bence orijinal.. Sürükleyicilik iyi kurgu iyi tempo bir an düşmüyor.. Kadro zaten çok üst seviyede.. İyi film bence.
    potasyum
    potasyum

19 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
    Heyecanlı, tempolu ve zevkli filmdi. Filmin sonu biraz daha farklı bitebilirdi, biraz daha zeka kırıntılı bir son olabilirdi. Büyük beklentilerle de izlenilmemesi gerekir. Bu arada biraz klasik Amerikan filmi saçmalıklarıda yok değil ama yinede vakit geçirmek için güzel film.
    jamesbond-2
    jamesbond-2

30 Ekim 2012 tarihinde eklendi
    Klasik bir konu üzerinden ilerliyor sonuna kadar hep böyle bir değişik bişiy bekliyorsunuz ama maalesef olmuyor ;oyuncu kadrosu için izlenmeye değer fazlası da olmaz..
    KaliteTAKİP
    KaliteTAKİP

26 Şubat 2012 tarihinde eklendi
    buyuk beklentı beklemeden ızlersenız keyıf alırsınız oyuncu kadrosuna nazaran konusu basııt sonu bellı fılmlerden ama ustaların hatrına ızlenebılır
    turan
    turan

1 Ocak 2012 tarihinde eklendi
    Gayet başarılı zaten bu ikilidende bu beklenir. Ha sonu biraz eleştirilebilir daha başarılı bir son yapılabilirdi ama rehine filmi olarak çok başarılı...
    kemerlee
    kemerlee

8 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
    Tony Scott her filmiyle bir öncekinden dahada batirip daha kötü bir film çikariyor Unstoppable bundanda klise ve bundanda kötü hadi sen kendini asaga çekiyorsun Denzeli niye yaninda götürmeye çalisiyon bari onu birak kendi haline.1974 tarihli orjinali Jack Lemmonun basrolünde oynadigi oldukça eglenceli ve dinamik bir polisye suç filmiydi sonuda oldukça güzeldi(Lemmonun o bakislari yeter) 35 sene sonra ayni senaryoyu alipta modernize edemeden tekrar çekmenin ne geregi var.Scott'lar bunu çok yapti yapmayada devam edicekler gibi duruyor.
    karakartaltevfik
    karakartaltevfik

16 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    Eğer güzel bir macera (aksiyon) yapımı izlemek istiyorsanız size The Taking of Pelham 1 2 3
    ü önerebilirim.İzlediğinize asla pişman olmayacağınız bir yapım The Taking of Pelham 1 2 3.Sonuç olarak ben bu yapıma 10 puan üzerinden 7 puan veriyorum.
    alpertini
    alpertini

2 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    filmi izlerken sıkıldım desem yalan olur, aslında izlerken gayet zevkli ve merak uyandıran bir film, sonunu merak ediyorsunuz. ne zaman film sona erdi ozaman filmin saçmalığı ortaya çıktı, bumuydu yani deme olasılığınız yüksek ama vakit geçirmek için izlenebilir. 10/6.
    İlteriş Göktürk
    İlteriş Göktürk

22 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    Aslında film fena değil. Ama sonu çok sıradan ve bilindik. Son için daha iyi bir kurgu yapılsaydı ortanın üstünde bir film olabilirdi.
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

14 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Sevdiğim yönetmen Scott ve Travolta ile Washington gibi iki favori oyuncumun olduğu, iyi bir aksiyon olmuş...
    beck31
    beck31

22 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Vasatın altında bir film.İlk versiyonunu izleyemedim fakat bunun çok iyi oldugunu söyleyemem.Birkaç detay ve hafif yaşattığı sürükleyicilik hatrına 5.5/10
    robin61
    robin61

21 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    film izlenilebilir bir film.fena değil vakit geçirmek için izlenir.ben özellikle sonunu beğenmedim çok basite kaçmışlar ara ara sıkıldım filmden ama genel anlamıyla film kendini seyrettiriyor.7 puan verdim
    Spike
    Spike

16 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Yakışmadı Danzel sana bu senaryo
    nskmourinho
    nskmourinho

16 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    Klişe mi'evet sonuna kadar.Filmin sonu daha başında belli mi'evet sonuna kadar.T.scott ve iki harika oyuncuya rağmen film çok hafif kaçabilir ama temposuyla ve güzel dialoglarıyla bir kez izlenip zevk alınacak bir film.Düşük beklentiyle mutlu ayrılırsınız 6/10
    widmark-2
    widmark-2

2 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    Klişelere boğulmak için hazırlanın. Bu filmi çekenlere lanet okuyorum..