Metrodan Kaçış
    Metrodan Kaçış hakkında görüşlerin ?

hangman23
    hangman23

4 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Öncelikle bu filmde yönetmen filmin içine etmiş gibi gözüküo, ayrıca seneryo çok klasik özellikle danzel washinton hep metroya binio arabası olmasına rağmen.
    Demirtas
    Demirtas

3 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Bir Tony Scott severi olarak heyecanla gittiğim bir filmdi. Üstüne üstlük Washigton ve Travoltada vardı. Tony Scottın tarzını çok seviyorum. Kadrajı, çekim teknikleri çok heyecan vericidir her zaman. Bu filmdede tarzını devam ettirmiş ancak bu filmde büyük bir handikap var. Oda senaryo. Maalesef film yütümüyor ve heyecanla başlayan film maalesef saçma bir sonla sona eriyor. Sadece Tony Scott ve oyuncuların hatırına izlenir.
    beyazyelkenli
    beyazyelkenli

3 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    film, john godeynin romanından uyarlama. 1974de yayımlanmış olan romanı okudum ve çok beğenmiştim.fakat aynı konuyu günümüze uyarlayınca ortaya nasıl bir sonuç çıktığını bilemiyorum. en iyisi sinemada seyretmek.holivudda konu tükenince, tekrarlar alıp başını gitti.
    ozge-583
    ozge-583

3 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    denzel washington ve john travolta gibi iki süper oyuncunun bu kadar basit senaryolu filmde oynamaları hayal kırklığı.Ayrıca iyi başlayıp sonu çok basit bir şekilde biten film.
    jaka-bo
    jaka-bo

2 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    beğenmedim. her zamanki soygun filmlerinden. sadece travolta için izlenir. ama evde:)
    okyanusun-atesi
    okyanusun-atesi

2 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    john travoltanın metrodan kaçış filmi gerçekten her role uyan bir yüz yapısı olduğundan dolayı bu filimdede iyi bir başrol oyuncusu olduğuna inanıyorum ama ne kadarda eleştiri yapsam bir anlamı yok genede izlesek daha iyi olur
    ilsalaron
    ilsalaron

2 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Denzel Washingthon ve John Turturronun performansı haricinde ben bu film açıkçası çok vasat buldum. Senaryo çok kötü ve mantık hatalarıyla dolu, çekimler klip havasında ve çok hızlı akıyor yani filme konsantre olmanıza imkan yok. John Travoltanın performansı ise şu ana kadar gördüğüm en kötü performansı. 7/10.
    serkan-izm
    serkan-izm

1 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    kısa ve net sinemada değilde evde dvd de izlencek bir filim
    fizikci-2338
    fizikci-2338

1 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Tony Scotttan son derece vasat bir film. Washington ve Trovoltanın oyunculukları senaryonun basitliğinin gölgesinde kalmış bence. Kısacası hayal kırıklığı...
    AstalaVista
    AstalaVista

1 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    tv filmi tadında, oyuncuların ismi sizi aldatmasın konu çok sıRadan. Ayrıca Oktay Ege Kozakın filmin çekimi hakkındaki tespiti çok yerinde.. okumanızı tavsiye edeRim..
    Azeroth
    Azeroth

1 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar ben daha Denzel Washington filmnin hiç kötü çıktığını görmedim hatta hep mükemmel yapıtlarda , hep arşivlik filmlerde rol oynamıştır.B film bana biraz basit gibi geldi daha izlemedim ama izlemek için sabırsızlanıyorum.En kötü ihtimalle 8 puanlık bir film olmuştur diye tahmin ediyorum.Hep birlikte göreceğiz...
    KogeoM
    KogeoM

31 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    oyunculuk ve aksiyon(?) senaryonun ezikliğini örtememiş, çok sıradandı, hani firewall, chaos vs. gibi filmleri izlememiş olsam belki iyi olabilirdi ama malesef, 6/10
    tayfun-karaca
    tayfun-karaca

31 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    tamamen oyuncu cazibesine dayanamayarak izlediğim bir film. Denzel hayranı olupta çok büyük beklentilerle izleyip hayal kırıklığına uğramadım diyemem kurgu senaryo güzel fakat umduğumu bulamadım. Yinede izlenilecek filmler arasına girebilir.
    iso-00010
    iso-00010

31 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    hande tunaya sonuna kadar katılıyorum adam tek başına filmi bitirmeye yeter başka bişey aramaya gerek yok..
    kublay73
    kublay73

30 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    filmi seyrettim beş para etmez o kadar basit bir film yazık oyunculara