Metrodan Kaçış
    Metrodan Kaçış hakkında görüşlerin ?

ayasta
    ayasta

25 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Büyük hayal kırıklığı, sakın gitmeyin son derecede özelliksiz, sıradan bir film.
    HAMLET1980
    HAMLET1980

23 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    travolota harika oynamış
    ibrahimarcay
    ibrahimarcay

21 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    buyuk hayal kırıklığı. Oyunculuk süper ama bildik bir senaryo ve hiç süpriz yok. Çok sıradan bir home video filmi peh 4/10
    sarpcore
    sarpcore

19 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Tony Scott ve Danzel Washington ortaklıgındaki filmlerin sonuncusu.Tam anlamıyla bir ikili oldular.Gerçekten güzel filmlere imza attılar.Bu film ise yeniden çevrim.Film alıştıgımız Tony Scott tarzı.İkilinin diger filmlerine bakınca,Metrodan Kaçış biraz yavan kalıyor.Yinede orta düzeyde bir polisiye suç filmi diyebilirim.Meraklılarını çok fazla tatmin etmesede,izlenebilir.
    Beethoven-2
    Beethoven-2

15 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Bu film bence harika olmuş. Üniversitedeki hocamın tavsiyesi üzerine gittim, iyi ki de gitmişim. Katil filmi dediğin böyle olmalı bence. Psikopat bir katilimiz var (J. Travolta) ama sıradan, basit bir katil değil, karakterinin fazlasıyla derinliği var. Yorum yapan birçok arkadaş bu noktayı kaçırmış bence. Bu kesinlikle sıradan bir gerilim filmi değil. Fİlmin en can alıcı noktalarını bence demiryolu görevlisi Garber (D. Washington) ile katil Ryderın telefon konuşmaları oluşturuyor. Hangi katil, hangi terörist telefonda 10 dakika önce tanıştığı kişiyle konuşamayınca sinirlenip bir rehine öldürür? Son derece zekice geliştirilmiş bir karakter portresine sahip bence Ryder. Bu filme 7nin altını vermek haksızlık olur bence. Ben şahsen bayıldım. 10 üzerinden temiz bi 9 veririm walla! Not: Genellikle sürat motoru üzerinde görmeye alıştığımız John Travoltanın trene terfi etmesi de ilginç doğrusu...
    halyaz
    halyaz

14 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Klasik bir Tony Scott filmi. Fazla beklenti ile gitmeyin. 5/10
    MojoRising
    MojoRising

10 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
    Agustos ayinda vizyona sokulan bir filmden fazlasini beklemeyecegimizi yillar bize ögretti.Düsük beklentiyle gittim ve tam da beklentimin karsiligini almis oldum;) , Lafin kisasi ; Tv'yi beklerseniz bir sey kaybetmezsiniz.
    mavrel
    mavrel

12 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    kesinlikle basit bi film,sürpriz veya şaşırtıcı bişey beklemeyin,tvde bile zaplamadan izleyemezsiniz
    teknixcomputer
    teknixcomputer

10 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Daha izlemedim ama gidenlerden duyduğuma göre farklı ve güzel bi film izlemeye değer die düşünüyorum.
    gukimus
    gukimus

8 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    bir filmi iyi yapan farklı kriterler vardır bu film için bu kriter konu değil, ancak oyuncluk ve replikler mükemmel denilebilir.film hakkında bir elestiri okudum ve cok güldüm 'film cok az sahnede geciyor' demişler rehine filmi oldugu çin olabilir mi? ne olacaktı suclu rehinelerle dünya turuna mı cıkacaktı? 2 süper oyuncu ve süper bir yönetmen tek kelime , iyi seyirler
    bjkjamre
    bjkjamre

7 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    oyuncular inanılmaz otesi performans sergilemiş ama film oldukça klasikti. cok gereksiz 1 senaryo. 7 puan nası almıs anlamadım.
    techno850
    techno850

6 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Oyuncuların mükemmel performansı bile bu klişe senaryoyu kurtaramamış. Senaryo aldığı puanı haketmiyor.Daha iyi olabilirdi.Bence zamanınızı boşa harcamayın.
    tekinsen
    tekinsen

5 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    yorumları okumuştum ama konunun bu kadar da sıradan olduğunu hayal etmemiştim. Bu oyuncu kadrosu ile böyle bir senaryo değişik geldi...
    tarkos
    tarkos

5 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Benim fikrime göre artık usta oyuncu! film güzel olmasa da izlenir gibi düşünceler sinema dünyasına büyük bir haksızlık. Bu filmi izledim. Sonunu tahmin ediyordum ama kendime diyordum ki bu iki büyük oyuncu benim tahmin ettiğim gibi saçma bir sonla bu filmi bitirmez. Bu yüzden inanın film bitene kadar bir sürpriz bekledim. İnanır mısınız başından sonuna kadar filmde hiçbir şey yoktu. Yani paranıza yazık. Ha gidip Denzel ile johnun yüzüne bakıcam diyorsanız buyrun sinema orada.. Ama yerinizde olsam cips ve yoğurt alır mideme çalışırdım. çünkü film bırakın parayı, kötü bir eleştiriyi bile hak etmiyor.
    mennan
    mennan

4 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    cok basarili bulmadim.tamam aksiyon var, denzel de travolta da işin içinde, basarili bir kitap senaryosu da eklenmis; ama olmamis. kurgusunu begenmedim.klasik olmus.