klasik rehin-fidye filmi deil, ayrica rol John Travoltayada cook yakismis..!! Washingtona soylencek soz yok zaten.. Konusu bakimindan tamam muhtesem,super bir film deil ama oyunculuk ve aksiyoon bakiminda cok iyi bir film.. Tavsiye ederim:):)
çok merakla bekliyorum vizyona girmesini . Adamım washington yine tonny scott la bir arada + travolta ve gandolfini ( bizim tony sporano :) ).Umarım güzel bir film olur.
Orijinalini 1 hafta önce izledim.Gayet başarılıydı.Bu yapımda Tony Scott ve Denzel Washington kabul de kötü adam rolünü oynayacak başka aktör bulamadılar mı'Top sakalıyla John Travolta gibi kötü oyuncu ilk filmin müthiş kötü adamı Robert Shaw(zatı muhterem Hollywood tarihinin en iyi karakter oyuncularındandır)yerini tutabilir mi?
ben geçen ay Canadadan dönerken bu film orada vizyondaydı, buraya da yakında gelir diye gitmemiştim, maşallah sinek avlıyomuş burdada.. orda sokaklar bu filmin afişleriyle dolmuştu. çok şaşırdım hemen vizyona girer sanıyodum. kış ortalarına izleris herhalde.. Türkiyede çooook geç vizyona giriyo filmler:(( üzüldüm:(