joeshar
2 Kasım 2009 tarihinde eklendi
filmin iki yarıdan oluştuğunu düşünüyorum. ilk yarısı büyüklere, ikinci yarısı ise küçüklere göre. ilk yarısında çok güzel bir sessiz sinema var. ilk bakışta huysuz bulduğumuz amcanın ne kadar da duygu yüklü bir geçmişi olduğu mükemmel bir dille anlatılmış. ikinci yarıda ise konuşan köpeklere, insan gibi hislere sahip egzotik yaratıklara ve muhtemelen 120 yaşında olan c.muntza rastlıyoruz. bu film maalesef bir wall-e, incredibles, monsters inc, kungfu panda veya nemo olamayacak. varsın olmasın, izleyin yine de :)
kesinlikle harika bir film olmuş pixar resmen kendini aşmış.Herkesin izlemesini tavsiye ederim.Film beni çok etkiledi ağladığım sahneleride oldu gülmekten yerlere yattığım sahneleride.İzlenip ders çıkarılıcak bi film...
pixar yine yapmış. wall-e kadar olmasa da çok güzel ve anlamlı bir filmdi. gençken bazı hayallerimiz vardır yetmişe geldiğimizde hiç bir hayalimizi gerçekleştiremediğimizi görmek gerçekten çok üzücü. hayallerin peşini asla bırakmamalıyız
film harikaydı. animasyon filmi değilde sanki gerçek karakterlerin çektiği bir film gibi izledim bir çok karesini.duygusal film sevenlerin daha çok beğeneceğini düşünüorum.
inanılmazz keyif aldım.. 3boyutlu izlemedim ona rağmen çok güldüm ve çok eğlendim kim bilir 3 boyutlusu ne kadar güzeldir kesinlikle tavsiye ederim çok şirin ve sıcak bir o kadar da eğlenceli bir animasyon.. :)
Ne yazık ki ülkemizde animasyonu yalnız çocuklar izler gibi düşünce var. Elbette bazı filmler için geçerli olabilir ama Pixarın yapımları kesinlikle bundan uzak tutulmalı. Karşımızda bir Pixar şaheseri var. İzledim çok beğendim, bana sorsanız kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.