... 2001 tarihli PIixar yapimi Monsters, Inc. ile tanidigimiz yonetmen Pete Docterin "UPi, klasik Disney/Pixar yapimlarina oranla cesitli farkliliklar barindiran bir yapim aslinda. Ba$ karakter olarak goruntu itibari ile Spencer Tracyyi andiran, yasi bir hayli ilerlemis Carl Frederickseni secen senaristler, ölüm gibi animasyonlarda fazla uygulamaya koyulmayan bir gercegi de filmin kilit noktasina yedirmisler. Ilk yarisinda arkadaslik- evlilik uzerine tipki Wall*Enin ilk yarim saatinde oldugu gibi sessiz film tadinda bir kesit sunan UP, ikinci yarisindan itibaren ozellikle Cennet $elalelerindeki bolumlerde agirbasli havasini yavas yavas kaybedip kliselere saplansa da, es gecilmemesi gereken tatli-keyifli Pixar filmlerinden biri olarak tarihteki yerini aliyor. Animasyn filmlerine ulkemizde uygulanan turkce dublaj konusuna cok sicak bakmasam da, dublajiyla orjinalini geride birakan enden filmlerden biri oldugunu soyleyebilirim... (7/10)
Fatih Historia da 3 boyutluda izleybilirsiniz. ben şahsen ucuz olsun die 2 boyut tercih ettim. Ve belirtmeliyim tek kelimeyle müthiş bir film. Dram ve komedi. Ciddiyim :D Pixar bu işi biliyor ya :)
evde izledim izlerken eşşek kadar oldun hala çizgifilm mi izliyosun dedi kardeşim .. ne kaçırdığının farkında değil :) tek kelime süper film.. hareketli , duygusal , komik .. 10 / 10 kesinlikle izleyin pixar iyice aşmış kendini
Çok güzeldi kesinlikle izleyin derim devekuşumsu canlıya koptum süperdi başlarda dramı yüksekti bi ara baya hüzünlendim ama sonra sürekli güldüm eğlendim çok iyiydi:) 109
Hissetmek istediğiniz her duyguyu fazlasıyla sizlere aşılayan yine, yine ve yine pixarın sizi şaşırtmadığı muhteşem bir film olmuş.Giacchino nun müzikleride fazlasıyla bahsedilesi başka bir detay.Son olarak Carl Fredricksen 3. dedem olsun.10/10
Filmi sırf 3 boyutlu izlemek için bu zamana kadar izlemedim ve sinemada izlemeyeceğim de.İnat ettim.Kocaaaa!!! Ankarada film 3 boyutlu gösterime girmemiş.Varmı böyle bişey böyle bi zihniyet.Tüm zamanların en iyi animasyonu bu senenin belki de en iyi filmi geliyor ve onca 3 boyutlu sineması olan Ankarada yok.Yazık vallaha.Protesto ediyorum gitmiyorum.