o-nack
1 Şubat 2010 tarihinde eklendi
naif bir film bir kere..o fondan gelen müzik hele.."nırınınım nırınınım.." çok hoş ve çok sade..en büyük maceranı sevdiğin insanın yanında olarak da yaşayabilirsin temalı.. hayata dair belki de en önemli değerleri düşünmeye sevkediyor insanı:evlenmek, bağlanmak, gerçekten sevmek, paylaşmak, hayatı paylaşmak.. Ad...venture is out there...
Animasyon olmasina ragmen getirdigi ustun duygusallik ozelligi ile beraber, cok iyi karakterlerin oldugu, karakterlerinin gelisiminin cok ama cok basarili oldugu bir kac sefer izlenesi film, mutlaka izleyin.
Girişteki gençlikten yaşlılığa geçiş sahneleri bana en iyi duygusal filmleri aratmadı doğrusu.Bir animasyonunda eğer iyi yapılırsa insanı duygulandırabileceğini gösterdi bize.Adamın ölen eşinin macera dileğini yerine getirebilme azmi ve isteği çok güzel işlenmiş.Ama gerçek macera kaşifler gibi gizemli yerlere gitmek değilde bize çoğu zaman sıradan ve basit gelen yaşadığımız anlarmış.Böyle mükemmel bir fikrin bir animasyonda bu kadar duygu yüklü ve başarılı bir şekilde anlatılabileceği hiç aklıma gelmezdi.Kısacası en duygusal animasyon bence.
excellent... çok etkileyici :(((((((( hüüüü üüü üüü... bekle beni cennet şelaleleri bende geliyorum... ama benim ufak bir sorunum var benim ev apartman dayiresi dahada kötüsü apartman 6 katlı ve benim evim üçüncü katta :(((
kardeşimi götürmek istedim beraber güleriz eğleniriz diye. (animasyon ya) o kadar dokunaklıydı ki zaten erol günaydının seslendirmesi harikaydı çok güzel bir ilişki anlatıldı bu kadar etkileneceğimi bilmiyordm :)
buz devrinden bin kat daha güzeldi. senaryosuda gayet güzeldi.ama 10 yaş altı gurubun sıkılacağını sanıyorum. bence biraz daha büyüklere hitap ediyor. normalde animsayon çok sevmeme rağmen yinede izlenir. özellikle ailece seyredilmeli çok güzel mesajlar var. yaşlılar yardım rozeti kısmını çok sevdim. 10/8