4,2
Sahtekar hakkında görüşlerin ?
15 Mart 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten çok güzel gerçekçi bir film.Bazen gözlerinizi yaşartacak kadar dramatik bi film...
23 Haziran 2009 tarihinde eklendi
çok güzel bir film olmuş biraz ağır olmasına karşın pekde sıkılmıyorsunuz gerçek ve etkileyici bir senaryoya sahip...herşey güzelde türkçesi neden 'sahtekar' ? adı ile ilişkisiz olmuş..
19 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Filmi 3 kere izledim, itiraf etmek gerekirse ilk 2sinde ağlamış olabilirim.. Tamam tamam 3.de de gözüm doldu. Cidden mükemmel bir film, Angelina J. oyunculuğuyla sizi filme bağlıyor doğrusu. 10/9
21 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Angelina Jolie nin en begendim filmi .Gercek bir hikayeden alinmistir film.Bence harika bir filmdi.
4 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
film gzeldi..ii bir dram filmydi...bzn izlerken sinire kapılsam da bu ara izledğim en ii filmlerden biriydi..ama şöyle bi durum var ki sonunu beğenmedim böyle bitmeyeblrdi
14 Ekim 2009 tarihinde eklendi
gerçekten harika bir film olmuş uzun süresine ragmen zamanın nasıl geçtigini hiç anlamıyorsunuz filmde başrol a.jolie oynuyor we herhalde gerçekteki kişilik özelliklerine bakılırsa herhalde ondan başkası da oynayamazdı(bu tip annelik konularında nekadar hassas bi kişilik oldugunu herkes biliyordur ) kesinlikle tavsiye ederim çok güzel bir film olmuş
10 Şubat 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar izlemekle yetinmeyin izletin,beni bugün kardeşim götürdü bu filme ve ona gerçekten çok teşekkür ediyorum günümü harika tamamladım,yalnız tansiyon ve kalp hastaları gerçekten tedbirli gitsin ben başağrısı nedir bilmem ve başımın zonklamasından hala duramıyorum,koltuğuma yaslanamadım,mükemmel oyunculuklar mükemmel bir yönetmen,senaryo mükemmel diyemeyeceğim maalesef gerçekten yaşanmış,mükemmel biyografi örneği diyebilirim,izlemeyen çok şey kaçırır evet,şu an düşünüyorum izlemem gereken tonlarca film var ve ne yazık yetişemiyorum,hıçkırarak ağlama isteğimden kaynaklı sanırım çünkü sesli ağlayaamdım ve çok sıktım sanırım kendimi,şimdi pişmanım hıçkırarak ağlayarak izleyin,lütfen izleyin,bakın cümle kuramıyorum.angelinanın duygu kreşandosu inanılmaz ince bir çizgideydi ve çok süper taşımış ve ayarlamış,keisnlikle oyunculuk gelişimindede aynı kreşendo var,tebrikler,daha ne denilebilir,aa pardon son bir şey denilebilir:kavgayı sen başlatma ama sen bitir!
14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
üçüncü dünya ülkeleri diye adlandırılan ülkelerdeki şiddet ve işleknceleri kınıyoruz ama gözle görülen bir değişim olmuyor. bir zamanların melekler şehri Los Angelesda polis kuvvetlerinin yaptığı işkenceleri, kendini korumak için baskıcı tutumlarını özeleştiri ile anlatan gerçk bir öykü olduğu için etkilendim. bence gayet başarılı Amerika kaç yıl önce sınıf atlamış biz yerimizde sayıyoruz. kesinlikle izlemenizi öneriyorum; angelina jolie için değil insanlık için!
16 Mart 2009 tarihinde eklendi
Gerçek bir hikayeyi anlatıyor olması filmi daha da dramatik hale getiriyor. Kendinizi Christinein yerine koyduğunuzda aklınızı yitircek gibi oluyorsnuz, o duyguyu da Angelina Jolie çok ii vermiş. Özellikle bayanların ama erkeklerin dahi gözlerini yaşartacak bi film...
1 Nisan 2009 tarihinde eklendi
@laoArkadaşım öncelikle bu film,gerçek bir olaydır.Yönetmen de Clint Eastwoodtur ve amacı;bu gerçek olayı ,film şeklinde insanlara sunarak 'umut ve azmin' kaybedilmemesi gerektiğini göstermektir.Filmi anlayamayıp ta direk 'saçmasapan' bir film diye yazmanı esefle kınıyorum.Yani film sinir bozdu diye ve yaşananlar gerçek diye kötü ve saçmasapan mı olmuş oluyor'Ha deseydiniz ki yönetmenlik kötü,oyunculuk kötü vs. diye o zaman anlardık ama böyle güzel filmlerin direk temelsiz bir eleştiriye dayanılarak eleştirilmesi bir sinemasever olarak beni üzüyor.Saygılar...
24 Şubat 2009 tarihinde eklendi
uzun olmasına rağmen sıkmayan bir film...angelina nın performansı güzel...bana 'the forgotten' ı anımsattı biraz...10/8,5
23 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Bi ara o kadar çok sinirlendimki sonra film olduğunu hatırlayıp sakinleştim :) gerçekten o kadar çok üzülüyorsunuz izlerken. Yönetmen izleyicinin duygularını gerçekten iyi kontrol ediyor, başyapıt olabilir.
11 Ocak 2009 tarihinde eklendi
İzlerken gerçek bir hikaye olduğuna inanamayacaksınız. o kadar etkileyici. çok iyi bir film çıkmış ortaya.
19 Haziran 2009 tarihinde eklendi
google da Christine Collins yazarsanız filmin ana karakterine angelina nın ne kadar benzetildiğini goreceksiniz.çok güzel bir film
22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Clint Eastwood filmleri kendini belli ediyor.Çok hareketli olmayan fakat kendine bağlayan.Gerçek bir hikaye olması dahada çok etkiliyor.Angelina Jolie bu filmdede kendini göstermiş.Her türlü rolün altından kalkabiliyor.
İzlenilmesi gereken bi film