4,2
Sahtekar hakkında görüşlerin ?
20 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Filmin sonuna kadar sıkılmadan ilgiyle izledim, olaylar sürerken filmin bitmemesini diledim. Ama her film gibi bitti, bir de gerçek bir hikaye olması sebebiyle ortada kaldı film...
Umarım kadın çocuğunu bulmuştur.
Mükemmel bir film, izlemekte tereddüt etmeyin bence, zaten yönetmen ve başrol izlemeye iter insanı
16 Eylül 2009 tarihinde eklendi
filmin adından dolayı,angelinayı sahtekar bi karakter olarak bekledim.fakat tamamen ceviri felaketine kurban gittiğimi filmin ilerleyen sahnelerinde anladım.en azından sahtedaha iyi olurdu.filmin gercek hikayeden alıntı olmasından dolayı,ertesi gün bile sinirlerim bozuktu.insan nası olur diye sorup duruyo. başarılı 10/9
25 Mart 2010 tarihinde eklendi
Filmi yeni izledim. Yaşanmış bir hikayesinin yanı sıra oyuncu performansları harkulade. İzlenmesi gereken bir film diye düşünüyorum. Her anne oğlu için benzer şeyleri yapardı diye düşünüyorum. Filme notum 9/10
4 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Film uzun zamandır elimde ancak birazcık önyargıyla yaklaşmıştım ve izlemedim. Taa ki bugüne kadar. İyi ki izlemişim. Son derece sinir bozucu bir film arkadaşlar...Duygusal yapınızı her yönden etkileyen, her bir sahnesi değerli bir yapım. Annelik içgüdülerinden tutunda insanların yapabileceklerinin sınırlarını(hem iyi hem de kötü) anlatan izlenmesi gereken bir film. Filmi belki yavaş bazı sahnelerinden dolayı eleştirebilirsiniz ancak ben bunun da farkında değildim. Gayet güzel bir seyirlik. Tavsiye ederim.
7 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
toplumda derin etkilere yol açmış böyle filmleri izlemek her zaman hoşuma gitmiştir,gerçek hikaye bir de gizem konusu ile işlenince oldukça ilgi çekici olabiliyor;gerçekten de öyle olmuş film yapısı itibariyle durağan bir biçimde ilerliyor,fakat özellikle düğümün çözüldüğü kısımlarda karakterlerin ağzından çıkacak bir kelime bile o denli önemli hale geliyor ki kendinizi bir gerilim filmi izliyormuşçasına heycanlanmış hissediyorsunuz,angelina jolie alışılmış oyunculuğunun çok ötesinde bir karaktere bürünmüş amerikan hanımefendisi rolünü gerçekten güzel canlandırmış,; bu tarz filmlere ilgi duyanlar adına oldukça başarılı olmuş diyebilirim
2 Eylül 2010 tarihinde eklendi
filmi izlerken sanki bir roman okuyor gibi oluyor ve olayların ortasında hissediyorsunuz kendinizi.
9 Ocak 2011 tarihinde eklendi
çok ağladım bu filmde, ama mutlaka izlenmesi gereken bir film.
9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
nerde bu filmin sonu? yoksa clint usta sonunu bize mi bırakıyor.
11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
başarılı bir film.ama angelina joalieyi böyle filmlerde görmek tuhaf oluyor.
27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Filmi izledim.Oldukça başarılı bir yapım. İzlenmesini tavsiye ederim.
8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
herkesin izlemesi gereken harika bir film bi kere işin içinde angelina jolie var kötü olmasını beklemek saçma olur!!!
30 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten çok etkileyici bir film..Bazı bölümlerde durağanlaşsada sonuna kadar insanı meraklandırıyor..Herkese tavsiye ederim..
14 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
İnanın izlediğim en etkileyici filmlerin ilk 3 üne kesinlikle girer spoiler:
açıkçası sonda tam olarak çocuğun bulunup bulunmadığını anlamadım oralarda gösterilseydi daha iyi olurdu [spoiler][/spoiler neyse film çok iyi kesinlikle izleyin
29 Eylül 2009 tarihinde eklendi
2 saat ne çabuk geçti anlamadım. Filmi çok beğendim. Angelia Jolienin performansı mükemmel. Mutlaka izleyin arkadaşlar.
3 Şubat 2009 tarihinde eklendi
filmin içinde angelina varken başka söze gerek yok ;)tek kelimeyle süper...