4,2
Sahtekar hakkında görüşlerin ?
26 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Filmin adıyla hiç alaksı yok..Film güzel farklı ve yaşanmış bir hikayeyi anlattıgından bukadar da olmaz dedirtiyor bazen.. konu güsel işlenmiş..
28 Mart 2021 tarihinde eklendi
Çok güzel duygular barındıran bir yapım. yalnız filmin süresi daha kısa olabilirdi.
25 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Angelina jolienin izlediğim en iyi oyunculuk performansıydı bence çok başarılıydı.. yaşanmış bir hikaye olduğu için filmden etkilenmemek mümkün değil ama daha etkili bir anlatım olabilirdi.. sonuç olarak izlenmeye değer bir film.
19 Eylül 2016 tarihinde eklendi
Gerçek bir olaydan esinlenmiş dram ağırlıklı bir dönem filmi. Dönemin Amerikan polis sistemine eleştiriler getiren daha ağırlıklı olarak ta bunun üzerinden ilerleyen ve tabi bunun yanında kaçırılan çocuğunun peşinden giden bir annenin polislerle yaşadıkları hem psikolojik hem de fiziksel harplara karşı olan mücadelesini anlatılan bir kaçırılma hikayesi. Bu hikayeyi farklı kılan polislerin anneye karşı olan tavrı oluyor tabi ki. Bunun dışında kalan şeyler bir kaçırılma hikayesi.

Amerikan polisi o dönemde de sert tavırları ile eleştiriliyormuş ve hala daha çifte standartlarla, orantısız güçle alakalı çok büyük sıkıntılar mevcut. Onlarca yıla rağmen pek ilerleyememişler demek ki. Angelina Jolie'nin oynadığı filmler arasında kalitelilerinden birisi benim gözümde. O da gayet başarılı bir biçimde oynamış.

Clint Eastwood gayet başarılı bir iş çıkarmış. Eleştirilebilecek yerleri olabilir ama genel anlamda dönemim havasını, o ağır dramı ve annenin stresini bize iyi aktardığını düşünüyorum. İzlenilesi filmlerden birisi. İyi seyirler... (Criticker Puanım: 72/100 , IMDb: 7/10)
2 Şubat 2009 tarihinde eklendi
çok etkileyici ve izlerken insanın psikolojisini darma dağın eden bir film ilk defa bir filmin ağır işlenmesini doğru buldum gerçek olması insanı daha da etkiliyor angelina jolie ise rolüne çok yakışmış görülmesi gereken yılın en iyi filmlerinden birisi!
3 Şubat 2009 tarihinde eklendi
film gerçekten çok güzel anlamsız filmler için sinemaya gitmektense bu film için kesinlikle gidilir kaçırmayın...
8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Film çok etkileyici. Biz geçen gün gittik, Angelina Jolienin oyunculuğuna inanamıyorum, muhteşem oynamıştı. Film diye göstermeseler gerçekten olanları gerçek sanacaktım. O şekilde oynamış yani. Onun dışında diğer oyuncular harikaydı. Ancak iş yönetmende bitiyor. Bu hikâyeyi süsleyen aslında yönetmen. Çok etkilenecek bir konu değil aslında. Ancak aşırı derecede gerçek sahneler vardı filmde. Hiç yapay değildi, bu yüzden beni çok etkiledi. Bütün ekip çok iyi bence. Hem oyuncular, hem yönetmen muhteşem
4 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Hakikaten sağlam film olmuş.Clint Eastwood bu işi çözmüş artık.İşini iyi biliyor.Filmin içine dalıp gidiyorsunuz ve bakmışsınız film bitmiş.Gerçek bir hikaye olmasıda daha bir şevkle izlememize neden oluyor.Onca gereksiz filmleri izlemeyi bırakıp bir an önce bu filmi izleyin.
15 Mart 2009 tarihinde eklendi
güzel film.. konusu güzel yazMak isteRdim ama yaşanmış bir hikaye olduğuNdan konuSu güzel değil :( üzüCü..
26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
çok iyi bir filmdi bence. konusu da -yaşanmış bir olay- gayet orijinal. oyunculuk deseniz film boyunca gözlerden kaçmayacak biçimde harika. zaten işin içinde angelina jolie ve clint eastwood da olunca, film mutlaka izlenmeli bence.
31 Ocak 2009 tarihinde eklendi
yaklaşık bir kaç saat önce izledim. Biraz temposu düşük bir film ama bu da sanırım konunun yaşanmış bir olaydan alınmasından kaynaklanıyor... Sonuç olarak beğendim... sonunu merak ediyorsunuz... son dönemlerde izlediğim fimler arasında en azından farklı... ama gerçek oluşu üzücü...Angelina Jolienin canlandırdığı bu kadını tanımak isterdim, hayran olmamak mümkün değil..
8 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Angelina Jolienin en çirkin hali, ama en güzel filmi diyebilirim... çok beğendim...
21 Haziran 2009 tarihinde eklendi
başyapıt 10/10
6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Angelina Jolie! bir dram bu kadar mı güzel oynanır.. kostümler çok hoş.. yönetmenlik kusursuz.. sanat yüönetmenliği de öyle.. filme oscara aday olduğu için gitmiştim, sıkılırım sandım ama çok hoştu.. iznlenmeli.. gerçek olması etkileyici..10/10 favorim
17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
filmin gerçek bir olaydan yola çıkması gayet cezbediyor izletme konusunda. oyunculuğa gelince angelina ağlama sahnelerinde yüzünde bir gülümseme olduğunu fark ettiriyor bu konudan ağlamalar inandırıcı gelmedi bana ağır tempoyla ilerleyen ama detay verdiği için sıkmayan bir yapım olmuş. tabiki yönetmenede saygımızı sunalım. 10/7