dönemin ruhu,kıyafetleri,yaşam tarzları,polis mantalitesi,kilisenin olaylara etkisi iyi irdelenmiş ve ufak tefek eksiklere rağmen iyi bir film ortaya çıkmış.angeline jolienin performansı açıkcası beni hayal kırıklığına uğrattı.çocuğu kaybolmuş bir annenin acısını bana hissettiremedi.özellikle evladının kaybolduğunu anladığı o ilk anda bir annede meydana gelebilecek acı,tedirginlik,korku gibi duyguları güzel bir şekilde yansıtamadı ve sanki olağan bir olaymış gibi tepki verdi.film içinde zaman zaman performansı yükselse de genel olarak baktığımda pek beğendiğimi söyleyemicem.filmin gerçek bir olaydan yola çıkılarak yapılmış olmasına rağmen yine de vurucu bir son bekledim ama maalesef bu da olmadı.tüm bunlara ek olarak,bende frost-nixon ve bu filmden sonra beliren bir his var.sanki o dönemlerdeki olaylar günümüz Türkiyesinde olan olaylarla benzerlikler içeriyor.nixonın kendisine karşıt görüşlü insanları dinletmesi ve bu filmde polisin sınırsız yetkilerle donanmış olması ve istediğini yapabilmesi açıkcası bana günümüzdeki olayları anımsattı ve gerçekten düşünmeye sevk etti.sonuç olarak,olay yaratıldığı kadar güzel bir film olmamasına rağmen insanı düşündüren ve etkileyebilen bir film.herkese tavsiye ederim.