Robin Hood
    4,1
    Robin Hood hakkında görüşlerin ?

Wilpenheimon
    Wilpenheimon

27 Mayıs 2024 tarihinde eklendi
    Güzel bir film Robin Hood hikayesinin en güzel uyarlaması olduğunu düşünüyorum sadece bir dönem filmi olması bakımından bir kadının ve peşindeki çocuk sürüsünün savaşta yer alıyor olması ne kadar mantığa uygun bilemiyorum
    KaliteTAKİP
    KaliteTAKİP

23 Mayıs 2013 tarihinde eklendi
    çok büyük beklentilere girmeden izlerseniz keyif alırsınız Russell Crowe sayesinde film kendini izlettiriyor tavsiye ederim iyi seyirler...
    Yunus Taşdemir
    Yunus Taşdemir

18 Aralık 2011 tarihinde eklendi
    sahnelerine bayıldım koşuşturmalı sahneleri müthişti. crowe harika iş çıkarmış ---yine---
    kemerlee
    kemerlee

11 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
    En başta gerçekçi ve başarılı bir atmosfer yaratıyor, oyunculuklar çok başarılı savaş sahneleri scootın diğer filmlerine göre biraz zayıf kalsada çok göze batmıyor.Filmin en büyük sorunu ise Crowla Blanchettin bu roller için yaşlı kalmaları.Sonuç olarak keyifle izlenen ama etkileyemeyen tarihi bir film.
    koraygunca
    koraygunca

9 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
    Filmi her zamanki gibi aldıktan sonra buradaki yorumların etkisi birde uzun metrajın verdiği korku ile (heleki bilindik bir konu olunca) uzun süre izlemeden arşivimde beklettim ve çok sıkılıp izleyecek bir şey bulamadığım bir zaman seyrettim ve yine yorumları okuduğum için çok pişman oldum güzel bir film nasıl olur derseniz ilk on film arasında sayılabilir harika senaryo, kurgusu oyunculukları rusell crowe çok özlemişiz kısaca dört dörtlük eleştirilere kulağınızı kapatın sıcak bir aşk ve tarihi bir film izlemek istiyorsanız hemen izleyin
    bestflasher
    bestflasher

3 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    herhangi bir ingiliz savaşçının hayatını anlatmış, adını da "robin hood" koymuşlar gibi olmuş. filmde hiç bir heyecan yok. Savaş sahnesi hariç izlenecek tarafı yoktu. insan çocukluğunda izlediği çizgi filmden tatlar arıyor.
    nafigaj
    nafigaj

12 Şubat 2011 tarihinde eklendi
    siz ne hissederek izleyeceksiniz bilmem ama ben azda olsa ümitli izledim sinemada filmi...zira Russell Crowe faktörü vardı afişte...ama malum son, sanırım hollywood denen sektör böyle filmlerle işliyor ve galiba bi adam para uğruna ancak bu kadar kötü bi filmde oynayabilirdi...tamamen saçmalık farklı bi bakış açısı demiş bazı yazarlar bu filme ki bence o bakış açısını bu filmden başka bi tarafa yöneltselerdi eminim daha iyi bi olurdu bundan...malesef berbattı...
    sadece senariste şunları sormak isterdim...yaa birader robin hood denilen adam çoook iyi bi okçu ise bu filmde niye 4 tane bile ok sahnesi yok...ve tabiki elinde Russell Crowe gibi bi adam varken ve başrol oynarken adama niye parmaklarımızla sayabileceğimiz kadar cümle yazdın????
    ve en önemlisi sen robin hood u tanıyo musun?????
    Ilknur K
    Ilknur K

10 Şubat 2011 tarihinde eklendi
    Biraz fazla uzun olsa da sıkmadan izlettiriyor.
    FlowMaster
    FlowMaster

5 Şubat 2011 tarihinde eklendi
    Robin Hoodun Robin Hood olmadan önceki hali anlatılıyor filmde bana kalırsa gereğinden fazla uzun bi filmdi ve sıradan bi savaş filmden öteye gidebilecek bi film değildi 6,5/10
    jamesbond-2
    jamesbond-2

28 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Bu filmde diğer uyarlamaların aksine robin hoodun orman maceralarından ziyade nasıl robin hooda dönüştüğünü yani doğuşunu anlatıyor bu açıdan kevin costner lı olan ve diğer filmlerden ayrılıyor,devam filminin geleceğini düşünüyorum ve isabetli de olur.Ridley scoot ve russel croweun gladyatörden sonra bir başka filmde bir araya gelmesi ortaya uzun süresine rağmen insanı sıkmayan,seyir zevki yüksek ve tarih kokan bir yapım ortaya çıkarmış.Russel Crowe gerçekten harika oynamış devam filmini sabırsızlıkla bekliyorum ve filmle ilgili tek pişmanlığım keşke sinemada izlememiş olmam neyse artık ikincisine!! 9/10
    edie-one
    edie-one

16 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Sıkılmadan izlediğim gayet akıcı olan filmlerden birisi daha arşivime eklendi. Russell Crowe çok güzel oynamış yine ve Cate Blanchett güzelliğiyle renk katmış. Konu çok iyi anlatılmış izlemelisiniz tavsiye ederim.
    halley200
    halley200

1 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Son 30dk haricinde fazla aksiyon olmayan bir film ama Robin Hooda başka bir bakış açısı kazandırmış bol savaş bekleyen bir izleyici için umduğunu bulacağını sanmıyorum.Olay ise bundan sonra devam edecek bölümlerde olacak bu sadece bir başlangıçtı.Kendi adıma şahsen filmi çok beğendim. Russell Crowenın oyunculuğunu Cate Blanchettinde güzelliğini izlemek istiyorsanız bu filmi size tavsiye ederim iyi seyirler...
    zodiac-kadir
    zodiac-kadir

15 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    tek artısı william hurt un göründüğü sahnelerde gözümüzün pasını silmesi , gerisi bomboş kendi adıma
    e-ergener
    e-ergener

3 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    Klasik filmlerden biri. Sadece klasik olduğu için izledim. Ama iyi etki bıraktı. Yani izlenir. İzin veriyorum :)
    buragi
    buragi

25 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    film haçlı seferleri sonrası ve etkilerine değiniyor. kevin costnerın oynadığı robin hoodun konusuyla farklı ancak devamının geleceği mesajını alıyorsunuz. tarihi film severlere tavsiye ederim.