Turgay
7 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Mutlaka gidip izlemeyi düşünüyorum.Russel Crowe oynayacak ve kötü olacak...Asla inanmam film hem kendi adına hemde gişe adına büyük başarı yakalayacaktır,bu ay her hafta birbirinden güzel ve gişede büyük başarılar kazanması aday filmler ardı ardına vizyona giriyor,bu müthiş bir keyif :)
Güzel birşeyler çıkacağını sanıyorum çünkü konu zaten sürükleyici.Böyle kahramanlıkları herkez sever.Evvelinde çekilen, Kevin Costnerın oynadığı filim de o dönem için oldukça iyiydi bence.Ancak 90 larda trt2 de, pazar günü yayınlanan bir Robin Hooh dizisi vardı ki, inanılmaz güzeldi, finali de çok efsanevi olmuştu (Hatta bu dizinin tarzında Sherlock Holms de çekilmişti, o da çok sürükleyiciydi).
Ridley Scott tamam, Russell Crowe da tamam, fakat keşke başka bir yapıma yoğunlaşsalarmış. Kevin Costnerlı robin hood oldukca iyiydi. Kalkıp onun üstüne bunu yapmak pek gereksiz olmuş.