Medine Ökdem
1 değerlendirme
3 Mart 2023 tarihinde eklendi
Bende sadece fragmanı açıldı ama hep güzel şeyler yazdığınız için 5 puan verdim.bilmeden sıfır verseydin eminim çok büyük bir haksızlık yapmış olurdum bunu düşünerek yorumlara göre puan verdim
Eer iinizdeki ocuu biraz martmak istiyorsanz size Ice Age serilerini nerebilirim.Bence herkesin iindeki ocuk biraz da olsa martlmay hakediyordur diye dnyorum.Sonu olarak ben Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs a 10 puan zerinden 8 puan veriyorum....
8.5 mu ya yapmayın 9 bile az bu animasyona bence 1.nci seriyle aynı güzellikle burun farkıyla birincisi geçse bile bu da çok renkliydi 2.nci serisi arkada kalmış belli bu bölüm için 1 bölüm atlattılar.
İzleyipde hayran kalmamak elde değil :) keşke 4.sü 5.si 6.sı çekilsede izlesek. Bence Buz Devrinin en büyük özelliği hangi yaşta olursanız olun herkeze hitap eden bi animasyon olması :)