4,4
Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı hakkında görüşlerin ?
3 Mart 2023 tarihinde eklendi
Bende sadece fragmanı açıldı ama hep güzel şeyler yazdığınız için 5 puan verdim.bilmeden sıfır verseydin eminim çok büyük bir haksızlık yapmış olurdum bunu düşünerek yorumlara göre puan verdim
21 Şubat 2023 tarihinde eklendi
bu animasyon serisi cok seviyorum scrat ne komikti ya bir vazgeçmiyor palamuttan :D 10/8
8 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Film kötü diyenlere aldırmayın film gayet güzel ve bol kahkalı ve seslendirmeler grafikler çok iyi pisman olmayacağınız bir film
27 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Film maceralı ve komikti. Özellikle Crash ve Eddie'nin şakaları gerçekten komikti. İzlemenizi tavsiye ederim.
30 Haziran 2016 tarihinde eklendi
tüm serileri harika olan benim için tek animasyondur başka da yok.. yaa sen nasıl bu kadar tatlı olabiliyorsun anlamış değilim :) efsane efsane.
26 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Sevdiğim iki animasyon filminden birisi. Güzel film ve sıkmadan kendisini izletiyor.
27 Mayıs 2012 tarihinde eklendi
izlerken yine epey güldürüyor kesinlikle izlenmesi gerekir 4/5
18 Aralık 2011 tarihinde eklendi
olay örgüsü iyiydi. palamut kovalayan yine harikaydı. saçma olan yere gelirsek aşılarda bir yerlerde nasıl dinazor olacağıydı.
29 Eylül 2011 tarihinde eklendi
Bu animasyondaki espirilere yaklasan gercek film yok son zamanlarda.
30 Nisan 2011 tarihinde eklendi
buz devri'nin bendeki yeri ayrıdır... animasyon sevenlerin muhakkak izlemesi gereken bir seri. 9/10
7 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Eer iinizdeki ocuu biraz martmak istiyorsanz size Ice Age serilerini nerebilirim.Bence herkesin iindeki ocuk biraz da olsa martlmay hakediyordur diye dnyorum.Sonu olarak ben Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs a 10 puan zerinden 8 puan veriyorum....
25 Kasım 2010 tarihinde eklendi
8.5 mu ya yapmayın 9 bile az bu animasyona bence 1.nci seriyle aynı güzellikle burun farkıyla birincisi geçse bile bu da çok renkliydi 2.nci serisi arkada kalmış belli bu bölüm için 1 bölüm atlattılar.
25 Kasım 2010 tarihinde eklendi
İzleyipde hayran kalmamak elde değil :) keşke 4.sü 5.si 6.sı çekilsede izlesek. Bence Buz Devrinin en büyük özelliği hangi yaşta olursanız olun herkeze hitap eden bi animasyon olması :)
14 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Sid in çocuk sevgisi görülmeye değer :)
21 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Bayıldım, bayıldım, bayıldım, özellikle de Side :))))))