tropter
5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Animasyon filmler yetişkinleri sıkar ama bazı animasyonlar için bu kural geçerli değildir.İnanılmaz Aile,Shrek,Bewolf ve Buz Devri işte bu tür animasyonlardandır.Gerçektende ilkinden itibaren çok başarılı bir iş çıkardılar.Hem küçüklere hem büyüklere.
yanı her yasa hıtap etmıyor.cocuksu ama normaldır..
sadece fındık ıcın yapılan munakasa cok ıyı..bırde helyum gazı dolu olan yerde komıktı.
gerısı klasık anımaasyonlar..hanı super wauv denen bır anımasyon kesınlıkle degıl...gereksız reklamı yapılan bır fılm bu..wall e ve shrek benım ıcın mukemmeldır...
Türkçe dublajını orjinaline değişmeyeceğim nadir filmlerden... Yekta Kopan müthiş seslendiriyor Sidi..'Hanım hanım... Şen bana bakşana.. Onlar benim de yavrularım...':)Bu kadar sıcacık animasyon zor bulunur.. Serinin hepsi de birbirinden hoş...10 numara...
izlediğim en muhteşem animasyonlardan biri hatta en iyiysi inanın her saniyesi komedi ayrıca serinin en süper devamı kim ne derse desin 10 üzerinden 10 numara bi film
heyecanı kalitesi hiç düşmeyen ender serilerden üstelik bir animasyon...ve en ii animasyon tr dublajıda ayrı bir güzel oluyor ıce agede her filmde gitmez ama nerdeyse bu filmde özleşti diyebilirm
Çok eğlenceli ailece izlenebilecek bir yapıt kategorisinde.Bu animasyonun bir sonraki yapıtının olcağını düşünmekteyim.Çünkü bir rudy hala yaşıyor o na ne olacak'o minik mamut büyüyünce ne olcak?...Bizim palamut canavarı aşkı bir ara güzel buldu fakat sonra tekrar palamutun peşine düştü,palamutla minik arasındaki buluşma nasıl sonlanacak?....Saygılarımla...
bu filmin puanı 9 un üzerindeydi 8.6 ya düsmüs , bu film kesinlikle daha yüksek puanı hakediyor :D filmin hicbir kusuru yok.Evlerde 3D sistemi olabilse ilk bu filmin 3D sini alırım , 3 günde bir seyrederim o derece begendim filmi :D