kiss-gs
4 Ekim 2009 tarihinde eklendi
bu filme bayıldım. salondan içeri girerken bi an çocuk filminde ne işimiz var dedim ama salonda hiç çocuk yoktu:) 3 boyutlu harika bir animasyon...benim için 10/10 =))
bence çok güzeldi başından sonuna kadar oldukça akıcı bi filmdi berbat diyen arkadaşları anlamıyorum ya da onlar güzel eğlenceli filmden anlamıyorlar .. bence oldukça iyiydi..
oğlumla izledim 4,5 yaşında ve animasyona bayılmasına ragmen 1-2 kere güldü bense buz devri 1 den sonra hayal kırıklıkları içersinde bayat patlamış mısır yiyerek cast yazan bölümü bekledim çok üzüldüm çok :(
Animasyon filmlerinden benim beklentim genel kurguya bağlı olarak gülmek-gerilmek...tir (aslında gülmek tabi) Kimisine çok gülüyorum, kimisinin müzikleri-hikayesi etkili oluyor. Ama işte buz devri 3 bu grupta yer alamadı. Önceki 2 film daha iyiydi aslında. Ama bu bölüm gerçekten hiç bana hitap etmedi. :( hatta :((
Arkadaşlar, sidin türünü buldum. Sid bir "gelincik". İnternette araştırırsanız anlarsınız. Ancak çizgi filmde yüzünü biraz çekiç balığına benzetmişler bence. Belki de gelincikler yüzyıllar öncesinde böyleydi :)
keyifli bi film. sid in pervasızlığına yine bayıldım. sanırım sinema tarihinin en uzun serili filmi olacak. ben kendi adıma, buz devri 178 e bile sabırsızlıkla gideceğim. iyi seyirler.